2821
2789
عنوان

باردارییییییییییییی🤰🤰🤰🤰🤰

209 بازدید | 28 پست

بچها شنبه سونو انومالی دارم ایا جنسیت معلومه؟ میخام برم کیک بگیرم بهش بگم هرموقع فهمیدم همون موقع زنگ میزنم بنویسه روشو جشن اینام نمیگیرم فقط میخام باباشو سوپرایز کنم🥺

چراهمه باهام باردار شدید 

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بگو جنسیت مشخص شد دکتر روی یه برگه بنویسه خودتم ندونی بعد ببره قنادی بده بگو بنا به جنسیت توی کیک آبی یا صورتی باشه خودتم سورپرایز میشی 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

عزیزم بارداری تو این شب عزیز توروخدا برام دعا کن خونه ای که دیروز دیدیم رو بتونیم اجاره کنیم و صاحب خونه تخفیف بده😔😔😔🙏🙏🙏

•Only god can judge me ❤️‍🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش
خب بگو جنسیت مشخص شد دکتر روی یه برگه بنویسه خودتم ندونی بعد ببره قنادی بده بگو بنا به جنسیت توی کیک ...

اخه من نمیتونم سوپرایز شم دارم میمیرم از هول🥺🥺😁

اخه من نمیتونم سوپرایز شم دارم میمیرم از هول🥺🥺😁

پس قبل از اینکه شوهرت کیک رو ببینه لو میدی معلومه نمیتونی نگه داری حرفتو  

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
2828
2791
2779
2792