2777
2789
عنوان

بی توجهی مردا

119 بازدید | 11 پست

دوستان من نامزدم هنوز خونمون نرفتیم

نامزدم اخلاقش خوبه ولی بعضی وقتا سر کوچکترین مسائل بامن قهر میکنه روزها زنگ نمیزنه،پیام نمیده

بیش،از حددد به خانوادش وابستس

دیروز مانتو خریدم گف کوتاهه این چیه خریدی سراین باهام قهر کرد تو بیرون ادمم حساب نکرد

تا الان هیچ خبری ازم نگرفته

از ی طرفم چون رابطه داشتیم نمیتونم طلاق بگیرم ولی واقعا خستمم کرده هیچ امید و ذوقی برا آیندم ندارم

شما جای من باشین چیکا میکردین؟

ی نفر بهم بگه نامزدی برای چیه؟ برای اینکه طرف و بشناسی نه اینکه باهاش رابطه برقرار کنی

چشمانش اقیانوسی بود از هزاران ستاره و من گمشده ای در کهکشان بی انتهای چشمانش:)💙   پادشاه یونان گفت:ما برای شرافت میجنگیم و شما برای ثروت!  کوروش بزرگ: هرکس برای نداشته هایش میجنگد، ما برای ثروت و شما برای شرافت!!! و چه زیبا گفت کوروش:)))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من والا از اولش که با نامزدم بودم راه و چاهو نشون دادم 

همیشه گفتم بهش هر چطوری باشی همونو هم میگیری

همه چیو رک و واضح بهش گفتم 

از اونجایی که از اول بازی نکردم و مستقیم گفتم چی می‌خوام 

اگه الان کاری در حقم بکنه ک ناراحتم کنه بهش میگم و اونم از دلم درمیاره 

اگه بی توجهی کنه کلی توجه میده بهم یا واسم کادو میگیره و و و کلا یادش دادم جبران کنه 

با سیاست باشید و از گفتن حرف مستقیم نترسید 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 
اگه الان بخواد به پوشش شما گیر بده رفتید سر خونه زندگی بدترش هم می‌کنه بنظرم بدرد نمیخوره 

اخه پوشش،من اصلا مشکلی نداشت

اون ففط میخاد هرجور ک خواهرش لباس میپوشع منم بپوشم

عید ی مانتو میخاستم بخرم نمیزاشت بعد ک دید خواهرش از اون مدل خریده گف توام میتونی بپوشی ها

اخه پوشش،من اصلا مشکلی نداشت اون ففط میخاد هرجور ک خواهرش لباس میپوشع منم بپوشم عید ی مانتو میخاست ...

کلا آدم بدرد بخوری نیست پس از نظر من که همچین آدمی کنسله حالا خودت میخواهی یه عمر همین بدبختی رو تحمل کنی یا نه انتخاب خودته 

کلا آدم بدرد بخوری نیست پس از نظر من که همچین آدمی کنسله حالا خودت میخواهی یه عمر همین بدبختی رو تحم ...

خودم میخوام ببینم بعد عروسی درس نشد طلاق بگیرم

نمیخام بعدا با خودم بگم چرا بهش فرصت ندادم

خودم میخوام ببینم بعد عروسی درس نشد طلاق بگیرم نمیخام بعدا با خودم بگم چرا بهش فرصت ندادم

درست که نمیشه هیچی قدرت و قانون و پشتوانه جامعه هم میاد دستش به هر حال تصمیمت که گرفتی پیشنهاد میکنم اینو اسکرین بگیری فردای بدبختی نگی کسی بهم نگفت ، این با این خصوصیات مشخصه آخرش چی میشه از همین الان