2777
2789
عنوان

کنکور انسانی🌱💚

1215 بازدید | 17 پست

بچه ها من امسال میرم دوازدهم از پس فردا میخوام برای کنکور شروع کنم ب خوندن به نظرتون دیر نیست ؟ تو خونه بخونم بهتره یا کتابخونه ؟ اصن نمیدونم چجوری واسه کنکور باید درس بخونم همیشه که میخوندم در حد امتحانای مدرسه بوده 

میشه راهنماییم کنید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

نه دیر نیست ولی امروز فردا نکن برنامه هر روزتو درست انجام بده و اصولی پیش برو 

آزمون برو و حتما تحلیل کن 

بهتره کتابخونه بری اینطوری تمرکزت بیشتره ولی خونه هم اوکیه بستگی به خودت داره...

برا درس عربی کلاس خواستی حتما استاد فلاح تو تاملند اولویتت باشه محشره 

موفق باشی🌼💚

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند🙂🌼
به سلامتی چون همه میخوان باید زود تر شروع کنی برای فنونت هم کلاس های یکتا رو ببین من بیست روز مونده ...

فداتشم 

عزیزم این استادی که گفتی تو تلگرامی جایی فیلم تدریس دارع؟

خونه یا کتابخانه 

بستگی داره اگر خانواده تقریبا شلوغی هستین و خواهر و برادر دارین و مهمان زیاد میاد و خانواده شما رو درک نمیکنه کتابخونه بهتره 

دوم که چون هیچ چیزی بلد نیستی یا مشاور بگیر یا اینکه بشین تو یه هفته مطالعه بکن تا اطلاعات خوبی راجب کنکور به دست بیاری از روش خوندن تا تست زدن (اگر روبیکا داری کانال مشاوره حجوم رو معرفی میکنم با اینکه فعلا شرایط خوندن ندارم اما این کانال رو دنبال میکنم)

موضوع دیگه اینکه اصلا اصلا دیر نیست برای کنکور اما باید خوندنت تداوم داشته باشه امروز و فردا نکنی که اگر این ماه خوب نبودی بگی اشکال نداره از ماه بعد یا هفته بعد 

از ساعت مطالعه کمتر شروع و به مرور بیشتر کن 

حتما استراحت داشته باش ورزش کن و ساعت خواب مناسب و تغذیه خوب

تست زدن رو اصلا دست کم نگیر خیلی مهمه و ازمون حتما شرکت کن 

دوست گلم اگر توی برنامه دیدی که نتونستی یه درس رو خوب بخونی اصلا نا امید نشو که دیگه وقت نمیکنم بخونم این درس میمونه و ... شما چن دور تا موقع کنکور درس ها رو مرور میکنی اصلا استرس به خودت وارد نکن 

امیدوارم حرفام رو جدی بگیری من پشت کنکوری هستم که هیچ کدوم از اینارو رعایت نکردم و الان در حسرت رشته و دانشگاه مورد علاقم به سر میبرم 💗🌸

برا منم دعا کن شرایطم جور بشه تا تلاش خودم رو بکنم 😇

خونه یا کتابخانه  بستگی داره اگر خانواده تقریبا شلوغی هستین و خواهر و برادر دارین و مهمان زیاد ...

مرسی از راهنماییت عزیزم خیلی لطف کردی ایشالله به حق این شب عزیز سالی که بیاد نتیجه ی خوبی بگیری😍