2777
2789
عنوان

سازش یا طلاق

235 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها ازتون یه نظر میخوام چون نمیتونم راحت با خانوادم صحبت کنم از شما میخوام جواب بدین 

من حدود چهار پنج ساله ازدواج کردم سنم کم بود ک ازدواج کردم و در حال حاضر ۱۸سالمه مشکل با همسرم از اول ازدواج زیاد داشتم اینک نمیخواستمش و یه جوری اجبار شد  بگذریم من شوهرم دست بزن داره قبلا شدید بود الان شاید یکم کمتر شده باشه شایدم نه آخرین بار ی جوری زد تو گوشم ک گوشم ی صوت ریزی میزد و بالای پلکم خون مرده شد محبت زیادی نداره بهم و بددهنی تا ی حرفی بزنی بهش بر خورده و بد جوابتو میده چرت و پرت میگ جدیدا زیاد حوصلش رو ندارم و دمپرش نمیشم راستش دیگ خسته شدم اما جدا شدا برام ب کار خیلی سخته انگاری آخه ی بار وکیل گرفتم و کلی خرج کردم اما چون پسرم رد برده بود منم احساساتی  بعد دوهفته پسرمو دیدم و نتونستم  بخاطر بچم مجبور شدم برگردم  بگذریم الان باید چیکار کنم از لحاظ مالی می‌ترسه برای من خرجی کنه مثلا طلا بخره یا گوشی بخره  برای خونه خودم رو کشتم ک وسیله بخر میگ ندارم درحالی ک میدونم داره فقط نمیدونم مال خودش یل قرضه چون زیادی دورغ میگه تنها شرط خوبی ک داره اینکه وقتی تو خونه خودمم دغدغه فکری ندارم اما اگ بخوام جدا بشم کلی فکر میریزه تو سرم و چون باید همیشه تنها باشم تو خونه و دیونم میکنه همینه و ی آدم وحشتناک احساساتی و نیاز دارم ب ی همدم درسته ک اون همدم نیست اما نمی‌دونم واقعا و دارم دیونه میشم چیکار کنم 

دیر اومدی.زود به قلبم نشستی،اما زود هم رفتی:)🖤

کامل حسش نبود بخونم اما من کسی بزنخ تو گوشم جیگرم رودم کلیه هام همش میاد تو دهنم بعد میریزه بیرون در نتیجه طلاق میگیرم پدرشو در میارم همه آل خاندانشو به عزاش مینشونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینکه دو هفته پیش رفتیم مسافرت و نزدیک ده میلیون برای رفیقش و زنش خرج کرد اما برای من میگ ندارم  و یکمم شک کردم ک توجهش ب زن رفیقش از من بیشتر بود تا اون میگفت کولر بزن گرمه میزد و میگفت فقط بخاطر فلانی زدم یا فلان آهنگو میگفت رد کن رد می‌کرد ولی تا من میگفتم میگفت مگ من نوکر توام اهنگ رد کنم هی و.... انگار پشتش بود و هواشو داشت آدمی نیست ک بخواد دنبال زن باشه دفع اولی بود ک دیدم حداقل جلوی خودم

اینکه دو هفته پیش رفتیم مسافرت و نزدیک ده میلیون برای رفیقش و زنش خرج کرد اما برای من میگ ندارم &nbs ...

مردا معمولا این جور موقع ها جورگیر میشن.طلاق گرفتن گفتنش راحته..بعد طلاق هم سختی زیاد داره

اگه کتک زدنش ممکنه در لینده باعث بشه نقص جسمی پیدا کنی....حتما زودتر جدا شو ازش...شاید رابطه جنسی تو ...

تک رابطه خوبه مشکلی ندارم بیشتز اوقت من رفتم سمتش ی مدت درگیر مواد شد برام  اعتیادش برام مهم نیست ک بخوام بخاطر اون جدا بشم  نمیدونم چیکار کنم

چون میگی دوری بچت نمیتونی تحمل کنی طلاق فعلا نمیتونی بگیری ،این واقعیت ممکن طلاق گرفتی بچه رو برداره ببره یه شهر دیگه یا نزاره ببینیش ، چون اخلاق نداره هم  ممکنه لج کنه و بدتر بشه.بازم با وکیل صحبت کن اگه راهی هست حضانت بچه رو بگیری طلاق بگیر راهی نبود و خودتم دلش نداشتی خواهشا اینکار نکن چون از دوری بچت زندگیت بدتر میشه

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
مردا معمولا این جور موقع ها جورگیر میشن.طلاق گرفتن گفتنش راحته..بعد طلاق هم سختی زیاد داره

میترسم از حسای خودم بعد از طلاق اگ صدرصد کامل نیست برام ۲۰ درصد هست  و زندگی بعد از اون با بچه خونه مامانم برام چیزی کم نمیزارن اما میترسم ی حس ناشناخته اومده سراغم

میترسم از حسای خودم بعد از طلاق اگ صدرصد کامل نیست برام ۲۰ درصد هست  و زندگی بعد از اون با بچه ...

من رفتم خونه بابام..من بچه هم نداشتم خیلی سخت بود کم کم به همه چی حساس میشی..یه مسافرت نمیتونی بری..بشین خونه به خودت برس..کاراش هم برات زیاد مهم نباشه

اینکه دو هفته پیش رفتیم مسافرت و نزدیک ده میلیون برای رفیقش و زنش خرج کرد اما برای من میگ ندارم &nbs ...

من از شرایط شما کامل اطلاع ندارم ولی اگر جای تو بودم

فعلا جدا نمی شدم. چون شما متاسفانه با این سن کم مادر شدی و هیچ توانمندی کسب نکردی که فردا بتونی روی پای خودت بایستی.‌ جامعه بی رحمه...اما اینجور مردی هم هیچ امیدی بهش نیست. 

من بودم فعلا میرفتم یه هنری که درآمد زا باشه کسب می کردم

مثلا خیاطی یا آرایشگری در حد حرفه ای شدن

توی این‌ چند سال که چیزی یاد می گیری پسرت هم بزرگ میشه

و بعد اگر دیدی که شوهرت آدم نشده جدا شو و حضانت پسرت رو هم به عهده بگیر. 

میترسم از حسای خودم بعد از طلاق اگ صدرصد کامل نیست برام ۲۰ درصد هست  و زندگی بعد از اون با بچه ...

خونواده پدریت اگه قراره بعد از طلاق برات کم نذارن پس به زور هم توی ۱۳ سالگی شوهرت نمیدادن..اونا رو ول کن....تو الان‌خودت‌ مادری

اگه طلاق گرفتی باید خودت روی پای خودت بایستی وگرنه باید بری زیر بار سختی های زیادی از اطرافیان.‌