2777
2789
عنوان

خیانت

7112 بازدید | 193 پست

امروز فهمیدم شوهرم صیغه کرده کلی دعوا داد بیداد کردیم اخرش گفت اررره زن گرفتم زنگ زد ب زنه صداش زد رو بلندگو 😭😭😭😭😭 میگفت بیا زنم میخاد صداتو بشنوه اونم هی اسم شوهرم صدا میزد مبگفت ولش کن اون زن هرزه رو. چرا لال شده صداش در نمیاد شوهرم اومد با لقد زد ب کمرم من جیغ زدم گفت شنیدی اینم صداش. گوشی رو داد ب دخترم گفت بیا با مامان حرف بزن ...بچه ها قرص انداختم از همون قرص های خودش ترامادول خوردم کل بسته رو انداختم دیگ هیچی واسم مهم نیس فقط دعا کنید بمیرم من از همه کمک خواستم از تگ تگ خانوادم از بهزیستی هیچکس کمکم نگرد اخرین راهم مرگگگ دعا کنید ناقص نشم فقط تموم کنم خلاص بشم این تاپیک هم میزنم اگ پلیس خواست بدونه علت مرگمو خدافظ

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

وای

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خدا کمکت کنه خیلی ناراحت شدم خیلی😔😔

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند آشوبگر، فتنه گر و خائنند..! من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(: ( ۱۸ و ۱۹ دی ماه ۱۴۰۴ )💔

این جنونگری ها چیه 

تو ی مادری

حق خودکشی نداری 

به اینده دخترت فک نکردی 

گوربابای اون شوهر و هرزش

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
آفرین راحتش کردی عشق و حالشو کنه همه هم میگن زنش روانی بود خودکشی کرد 

همه بگن مهم نیس فقط دعا کنید ناقص نشم فقط جونم بگیره تموم بشه

این جنونگری ها چیه  تو ی مادری حق خودکشی نداری  به اینده دخترت فک نکردی  گوربابای ...

میگ مهریه ات ببخش طلاقت بدم یا همیجور اذیتت میکنم منم جایی واس رفتن ندارم

همه بگن مهم نیس فقط دعا کنید ناقص نشم فقط جونم بگیره تموم بشه

الان چیکار کردی واقعا چیزی خوردی؟

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!