2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آزاد سازی میزدم  دکترم میگف‌ امشب و فردا شب اقدام کن  جواب نگرفتم  بعدم‌ک دیگه ...

عزمزمه انشاءلله که به حق آقا اباعبدالله الحسین نتیجه مثبت و عالی بگیری،کجایی؟اگه تنبلی تخمدان داری متفورمین بخور

اقدام اولمه هم اره هم ن

هر چی که خیر برات پیش بیاد انشاءلله،از بازار تقویم من و نصب کن دورهاتو بزن روزایی که شانس بارداری بالاست و نشون میده برای اقدامت،من اولین بارداری‌ها با اون پیش رفتم

پس احتمال بارداریم کمه

یه وقت میبینی میگیره 

یکی رو میشناسم یه روز قبل موعد اقدام کرد گرف 

اگه دلت میخواد باردار باشی الهی که به حق این روز عزیز پریود نشی و باردار بشی 

حداقل یه نفرم از جمع چشم‌انتظارا کم‌بشه یه نفره 

من ک مردم بس پول دادم پای بیبی چک و چشم انتظاری کشیدم خودش نیومده ولی لباس جلو جلو خریدم

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
عزمزمه انشاءلله که به حق آقا اباعبدالله الحسین نتیجه مثبت و عالی بگیری،کجایی؟اگه تنبلی تخمدان داری م ...

تا دلت بخواد انواع و اقسام قرصا رو خوردم و نتیجه نگرفتم 

مشکلی هم نداریم 

ازمایش‌شوهرمم خوب بوده 

متفورمین هم میخورم ولی فایده ندارع اصلا برام 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
ای خدااا چرا مشکلت چیه مگه

🥺 هیچی 

حتی دکترم میگف‌من ک می‌دونم این ماه بارداری دیگه 

ولی وقتی پریود میشدم تا یک هفته تو حال خودم نبودم 

چقدر پول دادم ب دکتر ک شاید شااااید جواب بگیرم

عرق فراسیون هم خوبه سرچ کن،کدوم شهری؟

اراکم عزیزم خوردم فایده نداشته