2777
2789
عنوان

خرجی خونه

208 بازدید | 13 پست

میخاستم راهکار بهم بدید

همسرم همیشه از فروشگاه مایحتاج مارو تهیه میکنه

مثل گوشت برنج اینا

ولی خب یه سری نیازا هست مثل کرایه ماشین

هزینه اینترنت و ارایشگاه و.... 

وقتی به همسرم میگم مثلا پول بریز فردا پسرمون باشگاه داره کرایه ماشین میخام

وای دادی میزنه که بسه بخاطر شما بدهکارم تا خرخره

منم واقعا بعضی وقتا که پولی نیاز داشته باشم از ترسم بهش نمیگم به ابجی و مامانم زنگ میزنم دستی میگیرم ازشون

بنظرتون چیکار کنم

خیلی باهاش حرف میزنم اخرش میگه همینه نمیخای جمع کن برو خونه بابات

جالب اینجاست ماهی 1بار باید فرحزاد بریم بساط قلیون اینا باشه من میگم خب نریم پولشو پس انداز کنیم

داد بیداد که اختیار پول خودمم ندارم

نمیدونم بخدا چیکار کنم

نمی تونید تو خونه کار کنی تا ازشون درخواست پول نکنید 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شرایت بدیه. شوهر خسیس سخته. 

زیاد باهاش دعوا نکن فقط 

یه بار که گفت برو خونه بابات قشنگ جمع کن برو. 

آگه هم اومد دنبالت زود بر نگرد. بزار یه مدت تنها باشه شاید در رفتارش تجدید نظر کرد 

آگه فکر میکنی میتونه مواظب بچه باشه با خودت نبر که قشنگ سختی بکشه خودش ببره کلاس خودش بره خرید کاردستی و خرج مدرسه. 

تا بفهمه خرج زندگی فقط خورد و  خوراک نیست. 

عزیزم شرایت بدیه. شوهر خسیس سخته.  زیاد باهاش دعوا نکن فقط  یه بار که گفت برو خونه بابات ...

بدبختی اینه بابامم زیاد حامی نیست

هردفعه که میگه برو میدونه نمیتونم برم هی میگه

چشماش از چیزی نمیترسه

بقول شما باید یه مدت خودت کارارو بکنه بفهمه خرجای ریز اصلا به چشم نمیان

بدبختی اینه بابامم زیاد حامی نیست هردفعه که میگه برو میدونه نمیتونم برم هی میگه چشماش از چیزی نمیت ...

به مادرتون بگید با پدرتون صحبت کنه. برا طلاق که نمیری. یه دوره موقت تا شوهرت آدم بشه. 

خیلی دیدم وقتی شوهر فکر میکنه جایی برا رفتن نداره خیالش راحته. از اذیت کردن خانمش نمی ترسه. 

بدونه بی کس و کار نیستی خونوادت پشتتن و امکان داره تو رو واقعا از دست بده خیلی تغییر می میکنه 

به شرط اینکه زیاد دعوا راه نندازید بهش مهبت کنی یه دفعه بی سر و صدا جمع کنی بری 

وقتی خونه باباتی زنگ زد یا اومد بهش بی احترامی نکنی. فقط بی محلی کنی اجازه ندی زیاد ببیندت یا صدات بشنوه.