elijahmaman مدیر عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 2824 عنوان کی خوشگلتره؟ | مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 45 پست فقط و فقط شماره بزارید و یک کدوم رو انتخاب کنیدیه نفر خیلی ادعای خوشگلیش میشهپایینش دلیل هم میتونید بنویسید ولی عدد بگید مرسی 💛گروه زرد💛 شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا): ۸۲.۹۰۰ 1402/05/05 | 15:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
peliiin78 عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 239 اره یکیش خودتی؟خب اگه دوستت هم راضیه اوکیه ولی زود بردار واسه خودت میگم. "یا رب به من بگو در روز جزا،که بشکند این فاصله ها،چه پاسخی داری تو به من،از آنچه آوردی به سرم،از اینکه کردی در به درم،با خنده دیدی چشم ترم..."
elijahmaman مدیر استارتر عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 2824 به عکسه میخوره شماره یک خودت باشی چرا؟ 💛گروه زرد💛 شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا): ۸۲.۹۰۰
elijahmaman مدیر استارتر عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 2824 از نوع تاپیک زدنت،اعتماد ب نفست پایینه تو عکس مگه میزان اعتماد بنفس مشخصه؟ 💛گروه زرد💛 شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا): ۸۲.۹۰۰
yasamiin93 عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 97 بنظرم دو خودتی با توجه به امضات دو یکم تپل تره پس چرا بنظر من شماره یک تپلتره !
سوگل2222 عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 5665 تو این عکس خودت قشنگتری یعنی شماره ۱اما شماره دو اعتمادبنفس بیشتری داره
elijahmaman مدیر استارتر عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 2824 تو این عکس خودت قشنگتری یعنی شماره ۱ اما شماره دو اعتمادبنفس بیشتری داره جدی از کجا فهمیدیدرسته من اعتماد بنفسم پایین ترهولی اون میگع از همه خوشگلتره چیکار کنم اعتمادبنفسم بالا باشهیعنی انقد پایینه که شما از تو عکس فهمیدی☹️ 💛گروه زرد💛 شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا): ۸۲.۹۰۰
mohi_mary عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 6910 اوهوم بنظر من اینطور اومد شماره یکخودشون بودن حدستون درست بود
سوگل2222 عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 5665 جدی از کجا فهمیدی درسته من اعتماد بنفسم پایین تره ولی اون میگع از همه خوشگلتره چیکار کنم اع ... عکستو قبلا گذاشته بودی شناختم خودتیاون معلومه ازین رو مخاست که همش از خودش تعریف میکنه و انقد میگه آدما هم باور میکنناما بنظر من که خوشکل نیست اما شاید خوش هیکل و خوش قد و بالا باشهاز حرفت حس کردم اعتماد بنفسو، اتفاقا چهره گرمی داری