2821
2789
عنوان

جهیزیه

262 بازدید | 32 پست

دوستان به جای چرخگوشت و اتو پرسی و چرخ خیاطی چی بخرم بیشتر به دردم میخوره 

من همه چیزای حهیزیه رو خریدم این سه تا بر اساس تجربه خودم و اطرافیانم به دردم نمیخوره و همسرمم مخالفشونه، بنظرت چی خیلی به کار میاد و شما خودتون استفاده میکنید و پیشنهاد میدید بخرم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تصفیه آب یا تصفیه هوا

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

تو اینا کم کاربرد برا من خیاطی هست که میدم بیرون و اگه داشته باشم خودمم انجام میدم

اما چرخ گدشت خیلی لازمه برا ما چون ترکیب مواد یا چرخ کرده گوشت و سیب زمینی و ... رو با چرخ گوشت انجام میدیم

اتو هم وجودش لازمه پرسی بود و نبودش مهم نیست اما لباسا حتما باید اتو داشته باشن

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون

چرخ گوشت لازمه 

ولی میتونی غذاساز چندکاره  بجاش بگیری 

چرخ خیاطی ، اگ به خیاطی علاقه داری و بلدی بگیر 

اتو پرسی هم موافقم خیلی لازم نیست بجاش از این جارو ها بگیر ک باهاش میتونی مبل و پرده و اینا رو تمیز کنی 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا