2777
2789
عنوان

گریه ی مردا

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 20 پست
چی شد عزیزم میشه تعریف کنی 

تعریف... کنم یکماه بیشتر گذشته ولی برو خدا رو شکر کن برادرت بوده و دختر نبوده چون دخترها خیلی عاطفی ان، این روزها که میرم هیئت حالم بهتر میشه ولی گاهی تو خواب یادم میاد و ناله میکنم، ما اینقدر تصمیممون داشت جدی شد که باهم  مشاوره رفتیم یهو جلسه مشاوره رو ول کرد و رفت... نمی دونم چش شد ولی فکر کنم با یکی دیگه هست... ایکاش  من پسر بودم باز برام راه جبرانش راحت تر بود. همش به خودم میگم خیریتی داشته این رفتن ولی وقاحت رو به اوج رسوند، خیلی هم ادعای مذهبش میومد...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تعریف... کنم یکماه بیشتر گذشته ولی برو خدا رو شکر کن برادرت بوده و دختر نبوده چون دخترها خیلی عاطفی ...

عزمزم مطمن باش به موقع خدا خودش بهترین رو برات جفت وجور میکنه  آلان حتما فک میکنی همه چی تموم شده ولی اینجور نیس این اتفاقی که میگی برای یکی از اطرافیان من  افتاده دقیقا همینجوری که میگی خیلی سخت ودردناکه از ته دل گریه میکنه آما نباید کسی اشکاتو ببینه چون نمیتونی بگی دردت چیه حتی آدم وقتی کسی و ازدست میده راحت میتونه گریه کنه ولی تو همچین موقعیت هایی کسی نباید بفهمه چرا گریه میکنی چون  تو مملکت ما دیدگاه مردم رو دختر جور دیگه ای هست اما من ایمان آوردم که هیچ کار خدا بی حکمت نیس الان میگم خدارو شکر اون طرف واسه فامیل  مون  جور نشد خدا خودش بهترین هارو میچینه برامون 

ولی  خدارو شکر گذشت اون روزای سخت و ناراحت کننده من بهت قول میدم به حرف من میرسی وبا بهتراز اون ازدواج میکنی ومتوجه حکمت خدا میشی 

عزمزم مطمن باش به موقع خدا خودش بهترین رو برات جفت وجور میکنه  آلان حتما فک میکنی همه چی تموم ش ...

ممنون عزیزم، اره خیلی سخته فقط گاهی اطرافیان بهم میگن چرا کسل وبیحالی؟ الان تازه یه هفته میشه که درد قفسه سینه ام آروم شده، از این ناراحتم که الان با یکی دیگه هست و غرور من له شده، التماس دعا

ممنون عزیزم، اره خیلی سخته فقط گاهی اطرافیان بهم میگن چرا کسل وبیحالی؟ الان تازه یه هفته میشه که درد ...

این روزای سخت میگذره ونوبت شادی هات میرسه عزیزم 

یه آیه الکرسی به نیت خوشی وخوشبخت شدنت میخونم