2777
2789
عنوان

دلم گرفته

80 بازدید | 17 پست

تو این روزها بیشتر از هر روزی دلشکستم

سابقه ی سقط داشتم و سقط کردم ۶ ماه پیش بی هیچ دلیلی الان باز بتردار شدم افتادم به خونریزی،نمیدونید چطوری زانوهام شل شد و دنیا ب چشمم سیاه شد گفتم باز افتاد وقتی رفتم اورژانس و سنو شدم گفتن هماتومه😭😭🥺😔

من هیچ اشنایی با این بیماری نداشتم و فقط میگن استراحت اما تو نت که مینونم امکان سقط بر اثر هماتوم هست😔

دیگه نمیدونم ب چی یا کی توسل کنم که دوباره دلم نشکنه و ناامید نشم.

تا صدای روضه یا هیت میاد اشکام جاری میشه.

میشه برام دعا کنید به خیر بگذره؟

خیلی دلسرد و غمگینم😔😔🖤

الهی سالم و سلامت باشه و با دلخوش بغلش بگیرین به دلتون بمونه🥺❤

منم دعاکن خواهر زندگیم روبراه شه😔🙏

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=302787368]الهی سالم و سلامت باشه و با دلخوش بغلش بگیرین به دلتون بمونه🥺❤ منم دعاکن خواهر زندگیم روبراه شه😔 ...[/QUO

خدا غم دلتو برداره

این روزها خیلی دل شکستم فقط یه دعا در حق یه هم نوعم هم بگیره کافیه برام😭🖤

اشاالله که نینیگلتو سالم و سلامت بغل بگیری گلم برو دکتر حتما زیرنظر باش برات شیاف بنویسه براجلو گیری از سقط

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

به علی اصغر حسین نذر کن که شیر پخش کنی.  ان شاء الله بچت واست بمونه و بعد 9 ماه صحیح و سالم بی ...

حتما این نظر رو انجام میدم.

اگر برام بمونه سال دیگه حتما شیر میگیرم و پخش میکنم😔

ممنونم ازت 

[QUOTE=302787368]الهی سالم و سلامت باشه و با دلخوش بغلش بگیرین به دلتون بمونه🥺❤ منم دعاکن خواهر زند ...

الهی امین 🥺❤

نکران نباش عزیزم خدا هواتو داره💚

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
شیاف نداده اما امپول خیلی برام نوشته

اها دکتر به من شیافشو داده بود نگران نباش عزیزم استرس برات سمه الان استراحت کن حسابی 

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔