2777
2789

من رشته ام انسانیه دلم میخواد زندگیمو تغییر بدم میخوام کنکور تجربی بدم دوستدارم پزشکی قبول بشم مسیر زندگیمو تغییر بدم ۲۱ سالمه 

بخاطراینکه هیچ آشنایی با دروس تجربی ندارم گفتم با یکسال یا دوسال قبول نمیشم میخوام ۳ سال بمونم امسال دهم بخونم سال بعد یازدهم سال بعد دوازدهم میدونم ارزششو داره 

ولی همه میگن با یکسال هم میشه واقعا ریاضیم داغونه نمیتونم تو محاسبات شیمی فیزیک تو یکسال جمع کنم 

خیلیا 

میگن بخونم برا یکسال اگه در نیومدم سال بعدش درمیام یا میگن فقط زیست شیمی بخون تمرکزت رو بالا ۶۰ درصد باشه این دو درس پرستاری هم درمیاد پزشکی آزاد قبولی چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید

بگو یا زینب بگو یا حسین

سلام عزیزم من امسال وردی 12 هستم 

همش نا امید میشم که نکنه سال اول قبول نشم با اینک کلی میخونم و معدلمم بالاست چون واقعا کنکور تجربی قبول شدن سخت...از تجربی به انسانی رفتم اسون تره ولی از تجربی بخوای بری انسانی سخت...باید یک معلمی چیزی کنارت باشه مخصوصا برای شیمی و ریاضی...زیست رو میتونی از یک درسنامه قوی خودت بخونی...بنظر من اگ میخای زندگیت عوض شه میتونی انسانی که رشته خودت بوده رو بخونی وکالت قبول شی یا روانشناسی ..فرهنگیان تازه به جای 3 سال وقت میتونی طی 1/5 سال نهایتا 2 سال قبول شی...ولی تجربی سخت خیلی هارو داشتیم رشتشون تجربی بوده و سال ها موندن پشت کنکور.....

گر شد از جور شما خانه ی موری ویران خانه خویش محال است که آباد کنید:)🙂🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.