2777
2789
عنوان

صابخونه‌گفت تخلیه کنین یا شکایت میکنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 33 پست

الهی بگردم😔 

انشاالله که امام حسین به شما هم نظری کنه و دل صاحب خونتون به رحم بیاد. 

ببخشید برا کدوم شهر هستین؟

ای انکه دوست دارمت، اما ندارمت جایت همیشه در قلبم درد میکند...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم شما قبل از سالتون تموم بشه باید فکر پول پیش و کرایه باشین خب میدونین ک هرسال صاحبخونه سرسال ...

میدونم عزیزم ولی وقتی خرج روزمره بزور درمیاد چجوری پس انداز کنیم

دو ماهه تمدید کردیم مهلت خواستیم برای این ۲۰ تومن جور نشده هنوز

عزیزم بحث پول اون جدا هست شما هم میتونید شکایت کنید حق شما و حق اون جدا هست 

هیچ اختیاری ندارع ک برق رو قطع کنه

قانون  برای چیه پس  هر کس سرخود زور بگه و ظلم کنه  و هر اقدام ناشایستی کنه برای گرفتن حقش قانون هم کشکه این وسط 

برو قانونی اقدام کن تا اونم اقدام کنه امیدوارم خدا بخواد یا پولتون جور بشه یا ی جا پیدا کنین 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
دعا کن عزیزم فقط برامون 

چشم عزیزم امیدوارم که به حق این روز عزیز خدا به هر طریق که شده ناجی بفرسته واسه حل مشکلتون 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عزیزم بحث پول اون جدا هست شما هم میتونید شکایت کنید حق شما و حق اون جدا هست  هیچ اختیاری ندارع ...

ببخشید ولی بله دقیقا قانون یعنی کشک😊

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
دعا کن عزیزم فقط برامون  

این یزید توی  این گرما چطور میتونیست کولر رو قطع کنه 

واقعا همچین حقی نداره 

الان که قانونای سفت و سختی برای مستأجر لحاظ شده. حتما پیگیری کن 

از چند نفر توی نینی سایت هم بپرس 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

ببخشید ولی بله دقیقا قانون یعنی کشک😊

باید بلدش باشی 

این یزید توی  این گرما چطور میتونیست کولر رو قطع کنه  واقعا همچین حقی نداره  الان ک ...

اخه میدونه که ما دنبال پولیم

انگار مثلا میخوایم اذیتش کنیم

میدونه منو مادرمو خواهرم هرسه تایی کار میکنیم و زحمت میکشیم

ای کاش یکم درک میکرد

پول پیشم داریم پیشش باز اینجوری میکنه