2777
2789
عنوان

متخصصای بی بی چک بیاین یه لحظه

436 بازدید | 17 پست

من ۳ مرداد باید پریود میشدم و نشدم 

دیروز تست زدم یه هاله کمرنگ افتاد 

امروز هم باز زدم البته با اولین ادرار نبود 

ولی خب هیچ هاله ای دیگ نداشت 

به نظرتون علتش چیه ؟؟ 

کسی بوده مثل من باشه و باردار بوده باشه ؟؟؟؟!!!!!!

اینم بگم ک دوفاستون خوردم این ماه 

همیشه ۴ یا ۵ روز بعد از قطع دوفاستون پریود میشدم الان روز ۸ قطع هستم ولی پریود که نشدم هیچ تازه امروز ترشح های به اصطلاح تخم مرغی دارم 🥲

بزار چند روز بگذره دوباره بزن من باردار بودم اما منفی میزد

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من داستانم طولانیه،چون تنبلی داشتم اصلا شک نکردم بخاطره یه سری مسائل فکر میکردم مشکله گوارشی دارم بخاطره همین دیر تست زدم تا ماهه هشت بارداری تستم منفی بود☺️

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
جنسینش مهم نیس فقط خداکنه باشه خسته شدم انقد دارو خوردم و آمپول زدم برا بارداری🥲

هست ان شاءالله 😊 برای منم دعا کنید عزیزان.ان شاءلله به حق همین شبای عزیز خدا هرچی به صلاحمون هست پیش پامون بزاره .حواست باشه اگر حامله بودی و پسر بود بهم بگی ببینم حس ششمم خوبه یا نه🌷