2777
2789
عنوان

به نظرتون کادو بگیرم؟چی بگیرم؟

176 بازدید | 5 پست

خانما دوس پسر من هفتم تولدشه و وابستگی خیلی شدیدی به پدرش داشت چون از دو سالگیش باباش بزرگش کرده بود و دو هفته پیش فوت کرد پدرش و چند روز پیشم اتفاقی گفت تا سال مشکیمو در نمیارم خیلی وابسته به من شده بعد مرگ پدرش حالا شنبه تولدشه گفتم یه کیک کوچیک بگیرم دو نفره بریم یه جا بشینیم میدونم وضع مالیش الان خیلی خیلی خرابه به نظرتو یه کیک بگیرم بریم یه کافه و نزارم حساب کنه قبول نمیکنه اخه نمیخوام این حسو بهش بدم که وضع مالیت الان خوب نیست دوس دارم یه کادو هم بگیرم اما خیلی نمیخوام هزینه کنم لباسم که نمیشه بگیرم به نظرتون چی کار کنم؟

دلم برای دخترم تنگ شده کاش الان کنارم خواب بود مث اون موقع هاا کاربری قبلیم@مامانmماندانا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پولش رو خودت بده حتما بگو امروز تولدته مثلا روز توعه توی روز تولد من تو خرج میکنی حالا که تولد توعه ...

کادو چی بگیرم؟؟از یه طرف میگم فندک بگیرم چون سیگار میکشه از یه طرف میگم خودم همش میگم نکش بعد خودم فندک بگیرم اخه

دلم برای دخترم تنگ شده کاش الان کنارم خواب بود مث اون موقع هاا کاربری قبلیم@مامانmماندانا