2777
2789

الان ۳۳ هفتمه ی ماه دیگ‌زایمانمه

۸۴ بودم 

الان شدم ۹۸

😓😓😓😓

خیلی چاق شدم 

خیلی دارم اذیت میشم 

خدا خودش کمک کنه بهم 

شما چقد تو بارداری اضافه کردین

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕

یکی از دغدغه های من تو بارداری همین اضافه وزنه باید چیکار کنیم چاق نشیم؟

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکالی نداره بعد زایمان یه رژیم اصولی بگیر همراه با ورزش حتما کم میکنی

۵۰ بودم شدم ۵۵ الان بعد ۱ سال دوباره همون ۵۰ ام😐

جانش فدای یک تار مویش شد!         حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/16393201211652

والا من قند بارداری گذفتم خیلی کم غذا میخورمم وزنم بالا نرفته نگ ان نی نی ام خفته دیگع سونوی وزن دارم الان تو ۲۹ هفته هستم من ۶ کیلو اضافه کردم،شمام نگران نباش عزیزم من شنیدم بسته به ساختار بدن تا ۱۸ کیلو هم اضافه میکنن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

نگران نباش عزیزم فامیل ما انقدررر خوش اندام بود و لاغر ولی موقع حاملگی خیلییی چاق شده بود گفتیم دیگه وزنش برنمیگرده

ولی الان زایمان کرده بچش سه سالشه تقریبا باز شده مثل باربی😍

ورزش کنی و رژیم بگیری برمیگردی به حالت قبل

یکی از دغدغه های من تو بارداری همین اضافه وزنه باید چیکار کنیم چاق نشیم؟

ببین تو رارداری ۱۰ کیلو کیسه اب و بچه و جفت و باده

ینی تو نصف اون وزنت وزن گرفتی

اون نصفه ام تو شیردهی میره 

مادر تو روز ۵۰۰ کالری میسوزونه بخاطر شیردهی

من بچه دوممه تجربه کردم قشنگ ❤

ولی چ میشه کرد مادر شدن است دیگر

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕

منم83بودم، الان تو هفته 24،شدم94،منم خیلی نگرانم

باید دکتر تغذیه بری برات برنامه بنویسه، من رفتم اوایل رعایت میکردم، الان واقعا گرسنم میشه، ولی تمام سعیمو میکنم رعایت کنم، دکتر گفته ماهی دو کیلو طبیعی هست