2777
2789
عنوان

مرد تمیز

837 بازدید | 24 پست

وای چقدر خوشم میاد از این مردای تمیز ، که نسبت به تمیزی حساسن 

و بدون اینکه کسی بهشون بگه خودشون شیک و مرتب هستن 

به نظرم همینم ی چیز ذاتیه ، بعضیها بدون اینکه کسی بهشون بگه تمیزن و شیک یا حتی از کسی یاد بگیرن ، انگار بدشون میاد از کثیفی 

حالا دیشب ی خانوم به شوهرش میگفت این شلوار کثیف همه جا نرو ، شوهرع هم برگشت گفت رو تو سفید ! یعنی من اینو میپوشم تقصیر توعه 

در حالی که خانومه بنده خدا ، خودش تمیز و مرتب اما با هزار با یه شوهرش بگه تا بره حمام مثلا ناخونای پاش بلندددد ، خب مگه بچه ای که کسی بهت بگه 

اینقدر بدم میاد مردا آخرش زناشون رو مقصر میکنن ، بخاطر طرز فکر مردمم هست ، هر کی ببینتش میگه مگه این زنش فلان نیست ! اونام سو استفاده میکنن 

خب با این خانومه رو که میشناسیم خودش تمیز هستش ، پس مقصر نیست !

اللهم صل علی محمد و آل محمد ( برای برآورده شدن حاجت......🤍✨️.)

مرد تمیز🙋‍♂️

😂😂

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهره من اینقد تمیزه از خیلیی زنا تمیز تره 🙂🙂

بنده برگزیده خدایی

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

یک عدد تمیز پرومکس که اعصاب همه از تمیزی خورد کرده  

کاربران محترم  لطفا از لفظ های محبت آمیز در ریپلای بپرهیزید                                                  استرپتوکوکوس_نومونیا اسم یه نوع باکتری عامل ذات الریه😊                                                   هست کاشف اش گریفیت بوده (زیست ۳)   .                                                                               بابت عضو شدن سرزنش نکنید  فقط همین جا برای درد دل. داشتم 😔........00..................

همه شخصی هم محیطی خیلی رعایت میکنم 

کاربران محترم  لطفا از لفظ های محبت آمیز در ریپلای بپرهیزید                                                  استرپتوکوکوس_نومونیا اسم یه نوع باکتری عامل ذات الریه😊                                                   هست کاشف اش گریفیت بوده (زیست ۳)   .                                                                               بابت عضو شدن سرزنش نکنید  فقط همین جا برای درد دل. داشتم 😔........00..................
واااای شوهر من خیلی کثیفه و نفهم ۵ سال میگم مسواک بزن برو حموم لباست بوی بد میده واقعا طلاق لازمم ...

ددقیقا 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ( برای برآورده شدن حاجت......🤍✨️.)

بابای من تا اون لباساشو خودش میشوره هرروز جوراباشو عوض میکنه ناخناشو میگیره یه روز در میون ریشاشو کوتاه میکنه و خودشم همه چیزو مرتب میکنه خدایی خوش بحال مامانم

ولی در عوض یه شوهر خاله دارم میگه باید زنم جوراب پام کنه همه چیزو به گند میکشه خالم میگه راضی نیستم حتی بیاد خونه انقد شلخته هستش انتظار داره زنش که میخواد شوهرش مرتب باشه خودش بره مرتب و تمیزش کنه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊