2777
2789
عنوان

یا حسین

95 بازدید | 10 پست

یاحسین میدونی چی ازت میخوام میدونی چقد چشم انتظارتم تورو به علی اصغرت بهم یه بچه سالم بده خیلی دلم گرفته 

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ایشالا به حق امام حسین دامنت سبز بشه و خدا یه بچه گوگولی بهت بده☺

نیمچه خیاطم  🪡🧵✂️و یه کارگاه فسقلی دارم 😁ورزش های مورد علاقم ایروبیک و شنا🏃‍♀️                     درمن دختری ساز امیدواری مینوازد👸 💅💄                                                اگر می‌توانید بابت کاری که دوست دارید پول دریافت کنید، هر فیش حقوقی یک جایزه است🧚‍♀️💰💳 سوره واقعه و دعای استغفار ۷۰بندی حضرت امیرالمومنین ❤معجزه میکنه و روزی رو چند برابر میکنه من که خیلی نتیجه دیدم تو هم شروع کن به خوندنش تا برکتش تو زندگیت سرازیر بشه
ایشالا به حق امام حسین دامنت سبز بشه و خدا یه بچه گوگولی بهت بده☺

خیلی ممنونم انشالله به هر آرزویی دارید برسید

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 
ان شالله این ماه بی بی چکت مثبت بحق شش ماهه امام حسین

ممنونم عزیزم خداکنه به هر ارزویی دارید برسید

انشالله عزیزم چه مشکلی داری

والا هرچی میرم دکتر نمیفهمم مشکل کجاست

سونوگرافی رفتی پریدات منظم  بچم داری یااولین بارت چندوقتت اقدام کردی شوهرت ازمایش رفت

اره مرتب میرم سونو ودکتر نه بچه ندارم  یه ساله اقدامم اره شوهرمم از داده خوبه 

تنبلی تخمدان نداری

یکم