2777
2789
 فتواهای مسخره 🤦‍♀️

عزیزم مسخره نیست با مطالعه درمورد خیلی چیزهایی که فکرمیکنیم مسخره و از نظر ما بدون دلیله میبینی که هرکدوم حکمت خاص خودشو داره تازه اون وقت به بودن این مسائل ایمان میاری..

میشه لطفا برام دعا کنی آخه خیلی وقته که منتظرم خدا ی معجزه مهمونم کنه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دین اسلام کلا مردونه است فقط زن موجودی که باید بهش پول داد کادو داد نفقه مهریه دیگه هیچ حقی نداره&nb ...

و جالبه طلاق رجعی مدت عده زن میتونه خونه مرد باسه 

و کافی مرد با لمس با رابطه یا حتی گفتن برگشت طلاق باطل میشه و اصلا خواست زن مهم نیست فقط خواست مرد مهم 

خوب این مسخره و مزخرف نیست که خواست زن مهم نیست

دین اسلام کلا مردونه است فقط زن موجودی که باید بهش پول داد کادو داد نفقه مهریه دیگه هیچ حقی نداره&nb ...

اشتباه میکنی عزیزم 

مردا اگر به دستورات دین درمورد خانواده عمل میکردن ما زنا خیلی خوشبخت بودیم 

عمل نکردن مردا دلیلی بر عیب داشتن دین نیست 

و جالبه طلاق رجعی مدت عده زن میتونه خونه مرد باسه  و کافی مرد با لمس با رابطه یا حتی گفتن برگش ...

دقیقا من حتی قرآن هم با معنی میخونم همین 

به نظرم این احکام برای زمان پیامبر اوج روشنفکری بود چون اون زمان زن ها هیچ ارزشی نداشتن دختران رو زنده به گور میکردن ولی برای الان خیلی جالب نیست باید تغییر پیدا کنه متاسفانه کشور ما هم دست کمی از طالبان نداره 

همه جای دنیا زن مهریه هم داره ؟

حالا نیست ما داریم همشو فردا بهمون دادن .اینجا میخوایی طلاقم بگیری بهت نمیدن خودم بودم و زنای بیچاره میدیم ..تازه یه پولیم میدادن بیاد طلاق بده

ولی جاهای دیگه قانون داره قانوش میگه بعد طلاق همه چی نصف نصفه 

درضمن شما دفاع میکنی میدونستی پول دیه زن نصف مرده میدونستی دوتا شهاد زن میشه یه شاهد مرد و خیلی چیزای دیگه ...از،ماست که برماست

همه جای دنیا زن مهریه هم داره ؟

همه جای دنیا موقع طلاق اموال به دست اومده بعد ازدواج نصف میشه و کاملا اجرا میشه

برای همین مهریه ندارن 

اینجا میدونی چقدر از زنا فقط برای در اومدن از ی رابطه سمی مهریه ای رو که حقشون از اون مرد بگیرن رو میبخشن 

برای همه مهریه ای در کار نیست

اشتباه میکنی عزیزم  مردا اگر به دستورات دین درمورد خانواده عمل میکردن ما زنا خیلی خوشبخت بودیم ...

آره اما نباید خوشبختی ما در گرو اخلاق مردا باشه مثلاً میاس به زن حقوق جدایی بده یا اجازه یا آزادی حجاب نه اینکه فقط به مردان بگه چیکار کنید 

حالا نیست ما داریم همشو فردا بهمون دادن .اینجا میخوایی طلاقم بگیری بهت نمیدن خودم بودم و زنای بیچاره ...

از ماست که برماست🤦‍♀️🤦‍♀️

مرد طلاق بخواد کافی 

ولی اگه زن طلاق بخواد دادکاه قبول نمیکنه مگه دلیل خیلی خاص 

و اگه مرد بگه طلاق نمیدم با همین حرف دوستم الان ۴ سال درگیر دادگاه 

هرچی قانون چندید هزار ساله پیشو الان دادن اجرا میکنن چه مطالعه ای؟؟؟ الان زنای بیچاره بیشتر از،مردا ...

میخواستم عکس بفرستم نشد 

۲۲۸بقره 

۴نسا

۱۹نسا

۲۰نسا

۳۲نسا

ترجمه آیه مرتبط باحرف شما:مردان وزنان هرکدام ازآنچه کسب می‌کنند بهره ای دارند چه ارث باشد وچه کسب وکار 

همه جای دنیا موقع طلاق اموال به دست اومده بعد ازدواج نصف میشه و کاملا اجرا میشه برای همین مهریه ندا ...

این قانون نصف اموال توی ایران هم مثل همون کشورایی که شما میگی هست خیلی از قوانین مدنی مشترک بین کشورهاست ولی بقیه گشورها مثل ایران شرایطی برای هر قانون دارن.

میشه لطفا برام دعا کنی آخه خیلی وقته که منتظرم خدا ی معجزه مهمونم کنه..
عزیزم موقع طلاق این سنگ هارو دین جلوی پات میزاره بلکه نور امیدی برای بازگشت به زندگی براتون پیدا بشه ...

میخوتم نباشه 

وقتی تصمیم گرفتی 

دیگه چه نور امیدی

از ماست که برماست🤦‍♀️🤦‍♀️ مرد طلاق بخواد کافی  ولی اگه زن طلاق بخواد دادکاه قبول نمیکنه ...

توی سوره بقره اومده 

یا باخوبی همسرتان را نگهداری یا به نیکی از آنها جداشوید وهیچ کس حق ندارد یابد رفتاری وعدم رعایت حقوق زن اورا نگهدارد 

این قانون نصف اموال توی ایران هم مثل همون کشورایی که شما میگی هست خیلی از قوانین مدنی مشترک بین کشور ...

تا حالا دیدی اجرا شه؟؟؟

مثل خیلی از قانون هاست که فقط هست ولی اجرا نمیشه