2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️خیلی مسخره است  چرا موقع عقد پریودی مهم نیست  اخه طلاق چه ربطی داره به پر ...

پدر من دفتر دار بود میخواست صیغه طلاق بخونه سوال میکرد از زنا پریود نباشن

کلا چیه این دین مسخره نیست ..همینکه مرد دوبرابر زنه همه جا

پدر من دفتر دار بود میخواست صیغه طلاق بخونه سوال میکرد از زنا پریود نباشن کلا چیه این دین مسخره نیس ...

عزیزم چیزایی که برات مسخره است رو وقت بزار مطالعه کن درموردش 

اگر قانع نشدی نپذیر 

نه که هرچی دلخواهت نبود رو نپذیری

پدر من دفتر دار بود میخواست صیغه طلاق بخونه سوال میکرد از زنا پریود نباشن کلا چیه این دین مسخره نیس ...

چرا باخه طلاق چه ربطی به پریودی داره😭🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خوب چه ربطی داره اخه  دلیلشو متوجه نمیشم 🤦‍♀️ الان باید منتطر بمونم پریودیم تمام شه

نه اونجا میگی پریودم ثبت میشه طلاقت، ولی صیعش خونده نمیشه.میگن وقتی تموم شدی زنگ بزن صیغه بخونیم.رفتنم لازم نیس.یکی از فامیلا پریود بود اینکارو کردن

عزیزم چیزایی که برات مسخره است رو وقت بزار مطالعه کن درموردش  اگر قانع نشدی نپذیر  نه که ...

هرچی قانون چندید هزار ساله پیشو الان دادن اجرا میکنن چه مطالعه ای؟؟؟

الان زنای بیچاره بیشتر از،مردا زحمت و استرس این زندگی دارن اونوقت ارث مردا دوبرابر ....من خودم‌پیش پدرم بودم واسه ثبت فقط اسم پدر ...واسه جدایی همه جا اموال نصف نصف میشه ایران خراب شده ماهی یکم پول میزارن کف دستت 

دین اسلام کلا مردونه است فقط زن موجودی که باید بهش پول داد کادو داد نفقه مهریه دیگه هیچ حقی نداره 

عزیزم چیزایی که برات مسخره است رو وقت بزار مطالعه کن درموردش  اگر قانع نشدی نپذیر  نه که ...

هیچ دلیلی قانع کننده ای نداشت 

چرا موقع عقد پریود بودن مهم نیست؟؟؟ 

مگه میخوام موقع طلاق نماز بخوتم 

طلاق هم مثل عقد خوندن ی ایه چند کلمه ای هست 

اللن به خاطر پریودی کلی برنامه هام به هم میخوره چون باید منتطر بمونم تمام شه🤦‍♀️