2777
2789
عنوان

توهم بارداری

195 بازدید | 13 پست

سلام من نمیخوام باردار بشم اردیبهشت ماه مجبور شدم قرص اورژانسی خوردم بعد از ۷ روز پریود شدم که بند نمیومد محبور شدم امپول کا بزنم، بعدش سرماه پریود اصلی هم شدم! یادم نمیاد که فرقی با حالت عادی داشت یا نه ولی زیاد یوده حجمش دیگه تست بارداری ندادم حتی پرسیدم گفتن از بچه های سایت گفتن نه امکان بارداری نیست ماه بعدشم پریود شدم ولی دل درد شدید داشتم جوری که تا حالا نداشتم ( توی سونو که همون ماه داده بودو برای کیست تنبلی تخمدان نشون داد و مایع مختصر رحمی که اینم تا حالا نداشتم) حالا الان سمت راست نافم حس میکنم برآمدن تره! نکته باردار باشم همچین چیزی ممکنه؟ راستی سمت راست شکمم هم درد میکرد البته این قبل از اون قضیه بود یعنی از فروردین یا حتی قبل که سونو هم یکی از علتاش اون بود ولی دکتر گفتن کبد و صفرا و کلیه و ... نرمال 

لطفا جواب بدید خیلی استرس دارم

حامله نیستی عامو من تازه قرص هم نمیخورم آخر هر دوره که نزدیک پریودیم هستی رابطه محافظت نشده دارم

زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋

نه بدون شک باردار نیستی 

مگه اینکه تو کل دنیا استثنا باشی 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تست ندادی؟ ببین منم ۲۳ روزه از خوردن قرص میکذره. هفت روز بعد خونریزی کردم سه روز حجمشم زیاد نبود. با این حال زیر شکمم سنکینه تهوع دارم تخمدان بخصوص سمت راستم انگار میخواد بترکه. ممکنه از عوارض قرص باشه. شما هم یه تست بزن

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹

احتمالش هست درت از تخمدان باشه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
ممنون ولی چرا همش این حس رو دارم 😥

توهم زدی به قول خودت

زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋
تست ندادی؟ ببین منم ۲۳ روزه از خوردن قرص میکذره. هفت روز بعد خونریزی کردم سه روز حجمشم زیاد نبود. با ...

نه تست ندادم بیبی چک الان میشه امتحان کرد بعد از این همه مدت یعنی دوماه!؟

نه تست ندادم بیبی چک الان میشه امتحان کرد بعد از این همه مدت یعنی دوماه!؟

حامله که نیستی صد درد صد.مگه اینکه بعدش دوباره رابطه داشته باشی. برای خیال راحتی خودت یه تست بزن.

حامله که نیستی صد درد صد.مگه اینکه بعدش دوباره رابطه داشته باشی. برای خیال راحتی خودت یه تست بزن.

ممنون نه بعدش مورد مشکوک نداشتم البته من کلا همیشه شک دارم به همه چیز که نکنه باردار بشم، تازه ده روزه از پریودم گذشته

ممنون نه بعدش مورد مشکوک نداشتم البته من کلا همیشه شک دارم به همه چیز که نکنه باردار بشم، تازه ده رو ...

نگران نباش. منم الان متوهمم. مال من دوره پریود بعدیم نرسیده تازه. منم درد تخمدان دارم و سنکینی رحم. فکر کنم از عوارض قرصه. بچه ها میکفتن دو سه ماه میمونه توی بدن.

نگران نباش. منم الان متوهمم. مال من دوره پریود بعدیم نرسیده تازه. منم درد تخمدان دارم و سنکینی رحم. ...

اره قرصش که خیلی میگن عوارض داره من نمیدونستم اولین بارم بود استفاده کرده بعد از یک سال و نیم از ازدواج، ولی مجبور شدم خودمم این حس رو دارم که عوارض اون قرص حتی درد شدید پریودم که سابقه نداشت تا حالا