2777
2789
مگه قلبتم دردگرفت

الان گاهی تک سرفم برگشته

وسط سینم انچنان یهو درد میگرف انگار استخونام شکسته دکتر قلب گف از عوارضه احتمالا 

قلبم سالم بود

اولاشم بیقراری میگرفتم یه حالت بدی میومد بهم 

این عمومیا سروم میزنن یکی دو روز فقط بهتر میشی چندتا امپول میریزن تو سروم عوارض داره

برو گوارش حتما

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم همینجوری شدم یه حالت افسردگی دلشوره 

چند روزه گرفتی؟ من شبا اینجوری میشدم یه حالتی میومد تا سروم نمیزدم نمیتونستم بخوابم

نه حالت تهوع داشتم اخه من مشکل معده ام چندساله دارم برای همین تامعدم دردگفت داروخوردم ولی فرداش دیدم ...

سلام دوستم ولی من بدن درد و سرفه اینا ندارم آوردم بالا حالم خیلی بهتر شد شاید واسه من همون قاطی پاتی کردنه،فقط یکم تپش قلب دارم

چند روزه گرفتی؟ من شبا اینجوری میشدم یه حالتی میومد تا سروم نمیزدم نمیتونستم بخوابم

من ازشنبه اینجوری شدم ولی این حس حال بدی روسه روزه دارم همش نگرانم انگارنمی تونم یه جابمونم 

خب ویروسه

حتما به دکتر مراجعه کنید

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 
من ازشنبه اینجوری شدم ولی این حس حال بدی روسه روزه دارم همش نگرانم انگارنمی تونم یه جابمونم 

گریه هم میاد؟ 

خیلی وضعیت شخمیه بنظرم کروناس این مگه ویروس ب اعصاب میزنه

من حتی سینم درد گرف رفتم نوار قلبو اکو 

گریه هم میاد؟  خیلی وضعیت شخمیه بنظرم کروناس این مگه ویروس ب اعصاب میزنه من حتی سینم درد گرف ...

منم همین فکرومیکنم الان دوباره اونجوری شدم حس دلشوره بعدازظهرکلااینجوری میشم همش نگرانم

منم همین فکرومیکنم الان دوباره اونجوری شدم حس دلشوره بعدازظهرکلااینجوری میشم همش نگرانم

اگر میتونی برو بکمپلکس بزن 

من الان یجوری بودم دکتر ب6 داده بود زدم آروم شدم

ینی خوب میشه!  من دیگ تحمل ندارم یکی میگف مامانشم اینجوری بود آخر رف دکترمغزواعصاب قرص داد بهت ...

چندوقت معدت ورودت دردمیکردعزیزم من یه هفته داره بیشترمیشه ولی معدم همچنان دردمیکنه 😭😭