2777
2789
عنوان

سقط مکرر

397 بازدید | 11 پست

بچه ها کسی بوده بعد از دوباره سقط مکرر بارداری سالمی داشته باشه من الان ۲۸ سالم هست میگم چیکار کنم دو سال دیگه میشم ۳۰ سال سن بره بالا ریسک ها بیشتر میشه دو بار سقط اونم قبل اینکه ساک بارداری دیده  بشه کسی آزمایشات مربوط ب سقط مکرر انجام داده ؟ آزمایشات دقیق و کامل هستن و همه چیز بررسی میشه ؟ 

آره من دوستم ۳بار سقط کرد چندسال اوایل ازدواج 

بعدم بارداری سالم داشت و بچشو طبیعی ب دنیا آورد 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره من دوستم ۳بار سقط کرد چندسال اوایل ازدواج  بعدم بارداری سالم داشت و بچشو طبیعی ب دنیا آورد ...

میشه ازش بپرسی چه کارای انجام داد ؟ آزمایشات مربوط ب سقط مکرر انجام داده ؟

دوست من دو بار سقط داشت  توی همین سن تو  بعدش خدا یه پسر سالم بهش داد  و الانم بعد از ...

چند سالش بود؟ میشه ازش بپرسی چه کارای انجام داد و آزمایشات سقط مکرر انجام داده یا آزمایش اسپرم

من دو سقط پشت سر هم داشتم اون زمان ۱۸سالم بود به خاطر کم خونی من سقط میشدند 

از سقط دومم جلوگیری نکردم یک ماه بعد باردار شدم و بارداری سالمی داشتم پسرم به دنیا آمد الان بیست و نه سالم هست چهار پسر سالم دارم 

میشه ازش بپرسی چه کارای انجام داد ؟ آزمایشات مربوط ب سقط مکرر انجام داده ؟

تاجایی که من می‌دونم نه قبل بارداریش و توی دوره بارداریش راجب اینکه قبلا سقط کرده و.. ترس و دلهره ای نداشت که مثلا بعدا باردار نشه می‌گفت اگه جلوگیری نکنم سفت و سخت بازم باردار میشم😂😅آخه طبیعی اگه مشکلی نداشته باشه بدن و رحم بعد از سقط بازم باردار میشه دیگه ولی واسه سلامت بچه و چکاب و.. زیر نظر دکتر بود ولی واسه مسئله اینکه باردار نشه نه 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

من دو سقط پشت سر هم داشتم اون زمان ۱۸سالم بود به خاطر کم خونی من سقط میشدند  از سقط دومم جلوگی ...

چقدر عالی شما سقط ها قبل دیده شدن ساک بارداری بود منم کم خونی دارم مینور هستم آزمایش انجام دادین علت مشخص شد ؟ بهم دکتر گفت یک ماه ب بدنت استراحت بده یا دوماه که هم از لحاظ عفونت و اینا بررسی بشم هم چک آپ شم هم آزمایش های سقط مکرر بدم و آزمایش اسپرم

چقدر عالی شما سقط ها قبل دیده شدن ساک بارداری بود منم کم خونی دارم مینور هستم آزمایش انجام دادین علت ...

من کم خونی و خیلی لاغر بودم سقط اول که شد من شش ماه جلوگیری کردم بعد دوباره باردار شدم دوماهه سقط شد دکتر به منم گفت شش ماه دیگر جلوگیری کن ولی من به حرفش گوش نکردم چونکه خیلی بچه دوست داشتم دیگه صبر نداشتم و بعد از اینکه خون ریزیم بعد از سقط تمام شدم دیگه اقدام به بارداری کردم و همان ماه اول بارداری شدم 

و من قرص فیفول میخوردم از نوع خارجی می‌گرفتم می خوردم 

و در طول نه ماه که باردار بودم خیلی مراقب بودم زیاد سوار ماشین نمی‌شدم کار سنگین انجام نمی‌دادم 

و طبیعی هم زایمان کردم 

بنظرم یک آزمایش ژنتیک بده، شاید مشکل ژنتیکی باشه. دکتر ساناز طبرستانی متخصص ژنتیگ پزشکی آزمایشات مربوط به ژن و سقط مکرر و ناباروری رو انجام میده. و تو داشتن یک بارداری سالم کمکتون می کنه.

خواهر من برای بررسی ناباروری و عامل ژنتیکش پیش ایشون رفتند.