2821
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم مثل تو ام 

این روزا انقد حال دلم خرابه

ولی توروخدا فکر بچهات باش 

بچت دختره لعنتی ولش نکن 

اشکم دراومد بقرآن

روانشناسم بهم گفت واسه کسایی که ازشون بدت میاد نامه بنویس بعد اتیششون بزن.فقط نمیدونم الان با این نامه ها چیکار کنم😕😂 تاپیک‌های‌خفن‌و‌جنجالی ؛ اطلاعات‌عمومی،کتاب،شعر،فیلم‌و .. تگم‌کنین🤍 یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟
اره دوتا دختر دارم دو تا پسر یه مادر افسرده به چه دردشون میخوره

دلت میاد دخترات تو سری خور بشن؟؟؟ پسرات لات و خراب بشن؟؟؟ هربار از یه جا نعشه شونو جمع کنن؟؟؟ 

یه مادر افسرده بهتر از بی مادریه

روانشناسم بهم گفت واسه کسایی که ازشون بدت میاد نامه بنویس بعد اتیششون بزن.فقط نمیدونم الان با این نامه ها چیکار کنم😕😂 تاپیک‌های‌خفن‌و‌جنجالی ؛ اطلاعات‌عمومی،کتاب،شعر،فیلم‌و .. تگم‌کنین🤍 یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟
بی کسی اینکه خانواده‌ام به شوهرم گفتن راضی به مرگ منن

ببین ما که بی صاحب نیستیم صاحب داریم 

پدر ومادر و بچه و شوهر همه میزارن میرن

4 روز با ما هستن تازه همون موقعی هم که با ما هستن تو وجود خودشونن

از حال ما خبر ندارن

اما یه خدایی هست که تو قرآن میگه 

هُوَ مَعَكُمْ أَیْنَ مَا كُنتُمْ

خدا با شماست هر کجا که هستید

نمی‌دونم شما مامانا چرا مهر مادریو دست کم میگیرین 

من مادر نیستم بچه ندارم 

ولی بخدا بچه بدون مادر هیچه

باباش میخاد چیکار کنه واسش؟؟؟؟؟؟؟؟ من مامانم ولم کرد ب امید بابام 

بابام سر دو هفته زن عقدیشو آورد بیرونم کرد 

منم دختر بودم 

منم دل داشتم 

مامان میخواستم

ای بابا شوهرم مثل کوه پشتشون ه میخوام برم فقط برم 

فقط یه لحظه  چشمات رو ببند و بچه هات رو بدون خودت تصور کن ببین بدون مادر چکار میکنن مطمئنم دیونه میشی مگه نمی خانواده ت نمبخوانت خوب تو هم بچه هات رو نمیخوای که ولشون میکنی