2821
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 68 پست
شاید بگی خدا کجاس که به من کمک کنه؟ همین که اومدی اینجا و داری کمک میخوای  و ما هم داریم بهت ...

به خدا اینقدر این روزا دعا کردم خدا دری روم باز کنه که محتاج هیچ کس نباشم به عالم وآدم بدهکاریم چهار تا بچه خرجشون زیاده نمیدونم بچه داری یا نه ولی مردم تو خرج یه بچه موندن بعد ما چطور خرج چهار تا بچه رو بدیم 

چهار تا بچه دارم دوقلوهای دوسالانه توی شهر غریب تنهایی بزرگشون کردم بدونه هیچ کمکی شوهرم هر چی داشتی ...

خدا از اوون بالا داره همه چیو میبینه

میگی که شوهرت تمام پولش رو داد که خونه پدریش ساخته بشه 

این پولی رو که شوهرت داد به پدرش رو  که بهتون داد خدا داده

رزاق خداست

همیشه رزاق خدا بوده وهست 

دوباره خدا بهتون میده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونی چرا خودکشی گناه چون فکر میکنیم هیچ کس حتی خدا هم نمیتونه به ما کمک کنه در حالی که اراده خدا ...

اگه رها نکرده چرا کمکم نمیکنه تا کی شرمنده بچه هام باشم تا کی 

ببین رفتار خدا با رفتار ما آدم ها فرق میکنه

بذار برات ترجمه یه آیه قرآن رو بزارم

لکن چه بسیار شود که چیزی را مکروه شمارید ولی به حقیقت خیر و صلاح شما در آن بوده، و چه بسیار شود چیزی را دوست دارید و در واقع شرّ و فساد شما در آن است، و خدا (به مصالح امور) داناست و شما نادانید

ممنونم از همتون میدونم خدا بزرگه اصلا شاید خدا خواسته من به خود کشی فکر کنم  مگه نمیگن تا خدا ...

اونی که میگن تا خدا نخواد برگ از درخت نمی افته تو کار ها و مسایل مثبت زندگیه

خدا بندشو به سمت خودکشی نمیفرسته

اوون شیطانه که تورو تحریک میکنه

حالا چرا ۱۱۰ از خودکشی نجات بده بعدم با ۱۰ تا دیازپام نمیمیری ک

من خیلی چیزا راجب تو می دونم:  ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️
چقدر شما مهربونی کاش من یه خواهر مثل شما داشتم

ممنون  خودت خوبی 

اگر میخوای از این وضعیتی که هستی در بیای یه لیست از مشکلاتتون درست کن 

بعد اولویت بندی کن ببین چکاری میتونی برای رفع مشکلت انجام بدی

اونی که میگن تا خدا نخواد برگ از درخت نمی افته تو کار ها و مسایل مثبت زندگیه خدا بندشو به سمت خودکش ...

مممنونم ازت خیلی خوشحال شدم با شما آشنا شدم ببخشید خیلی حالم بده نمیتونم تایپ کنم الانم اومدم که کسی اگه چیزی میدونه بهم بگه وگرنه من الان قرص پراندلی ودیازپام باهم خوردم خواستم آخر عمری با کسی دردو دل کرده باشم موفق باشی خواهری