2777
2789
عنوان

بچه ی دوم

280 بازدید | 21 پست

لطفا بیاید از تحربیاتتون بگید

من بچه اولم کولیکی بود و رفلکس داشت و خوابش خیلی سبک بود و خیلی به مراقبت نیاز داشت

خودمم خیلی ویارم افتضاح بود

الان میترسم دومی رو باردار بشم اگه مثل اولی بشه خیلی سختم میشه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علم غیب میپرسیا

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بیشتر ببینید

اصلا اینطور نیست که اولی مثل دومی میشه

منم بچه اولم دقیقاااا مثل بچه اول شما بود اما دومی تو یه سری مسائل خیلییی بهتر از اولی و تو یه سری از رفتارها برعکس و کمی بدتر از اولی بود

ویار رو سر هر دو داشتم اما اخلاق و رفتار و حتی رفلکس و کولیک و… باهم خیلی متفاوته

خب نشید🫠💔آوردن یه آدم دیگه به این مملکت نهایت ظلم در حقشه

اولا که معلومه مجردی. دوما این چه مسخره بازیه که جدیدا ترند کردید؟ هی بچه نیارید تو این مملکت هی تک فرزندی خوبه؟؟

مملکت به هم ریخته درست ولی قرار نیست زندگی نکنیم که

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
بیشتر ببینید

خب بالاخره سختی های خودشو داره.

اما خوبی های هم داره.

باهم بزرگ میشن.هم همبازی میشن هم گاهی باهم دعوا میکنن.

میتونی از لباسهای اولی سر دومی استفاده کنید.

یک مدل غذا درست میکنید .چون توی یک رنج سنی هستند تمایلشون بیشتر یک شکله.

تو درسها بهم کمک میکنن.

یک پودر بچه یا شامپو بچه میگیری چون توی یک دهه هستن.

و صد مورد دیگه

علم غیب میپرسیا

نه گلم از تجربیات بقیه خواستم استفاده کنم. مثلا اونایی که دو تا بچه دارن رفتار بچه ها و ویاراشون یه تفاوتی داشته

بیشتر ببینید
اولا که معلومه مجردی. دوما این چه مسخره بازیه که جدیدا ترند کردید؟ هی بچه نیارید تو این مملکت هی تک ...

آره مجردم 

چون خودم اینجا دارم احساس بدیختی و بیچارگی میکنم میگم دلم نمیخواد یکی دیگه عین خودم بدبخت بشه

تازه پدر و مادر من وضعشون خوبه حالم اینه وای بحال بقیه 🫠💔

نه عزیزم بچه ها متفاوتن..مثلا من بچه خواهر شوهرم اولیش هیچ مسکلی نداشت این دوممی رفلاکس داشت ک خیلی ...

خیلی دلم یه بچه دیگه میخواد نمیخوام فاصله ی بچه هام زیاد بشه ولی ترس دارم همسرمم میگه تا ترست برطرف نشه دومی رو نمیاریم

بیشتر ببینید
اصلا اینطور نیست که اولی مثل دومی میشه منم بچه اولم دقیقاااا مثل بچه اول شما بود اما دومی تو یه سری ...

یعنی دومی معمولا کولیکش بهتره؟

بیشتر ببینید
خب بالاخره سختی های خودشو داره. اما خوبی های هم داره. باهم بزرگ میشن.هم همبازی میشن هم گاهی باهم د ...

اخه اگه دومی کولیکی باشه خیلی اذیت میشم. کولیم هیچ درمانی نداره؟

بیشتر ببینید
برای این مسائل تحت نظر یه پزشک طبی سنتی اقدام کن استرس اصلا خوب نیست غذاهایی تا حد امکان سالم و ارگا ...

طب سنتی تاثیر داره؟؟

بیشتر ببینید
خب بالاخره سختی های خودشو داره. اما خوبی های هم داره. باهم بزرگ میشن.هم همبازی میشن هم گاهی باهم د ...

نگرون اینه بچه دومش مشکل بچه اولش داشته باشه

اصلا خوندی ببینی چی گفته عزیزجان😃