2777
2789
خواهش میکنم عزیزم ببنید اگر پدر یا یکی از اعضای خونواده سهمیه جانبازی یا ایثارگری یا آزاده و... هست ...

ممنون عزیزم واقعا از توضیحاتت.رشته ی من حسابداری هس.آزمون استخدامی امسال واسه دبیری رشته ی منو نمیخاس.واسه آموزگاری هم نمیدونسم اصلا که رشته های دیگه هم میتونن شرکت کنن،نمیدونم امسال رشته ی منو میخاسن یا نه.خیلی سخته اصلا به آزمون ها امیدی ندارم.سهمیه ام آزاده.واقعا مربی های مهد کودک رو بهتر از معلم ها جذب میکنن؟آخه چرا؟میخام کار کنم تو خونه بیکار نباشم.یعنی به نظر شما برم مهد کودک درس بدم؟منظورت از مهدکودک همون پیش دبستانیه؟

خواهش میکنم عزیزم ببنید اگر پدر یا یکی از اعضای خونواده سهمیه جانبازی یا ایثارگری یا آزاده و... هست ...

شرمنده عزیزم دوباره ریپلای کردم پیامت دادم.اگه بازم راهنماییم کنی ممنون میشم.چون میخام تا سال تحصیلی شروع نشده پیگیری کنم.ببینم منو قبول میکنن یا نه؟نمیدونم گفتی مهد کودک ها رو بیشتر میگیرن‌ بدجوری افتادم توی شک که کدوم رو برم.بعد یه چیزی هم بهت بگم.خیلب ها رو میشناسم بعد چندین سال هنوز حتی حق التدریس یا خرید خدمت نشدن.اینا رو که دیگه قطعا رسمی نمیکنن درسته؟اول باید حق التدریس و خرید خدمت بشن بعد رسمی درسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.