2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرهنگی هستید؟

یه سری دوره های هست برای فرهنگیان و دانشجو معلمان که الان مجازی شده و قبلاً کلاس ها حضوری بود 

در حال حاضر فرد وارد صفحه شخصی خودش میشه و یه سری فیلم ها رو می بینه و طبق زمان آزمون ، آزمون رو شرکت می‌کنه

که بعدها این ضمن خدمت ها در رتبه بندی تاثیر گزاره هر چقدر ساعت طی کردن دوران ضمن خدمت بیشتر باشه اثرگزاری اون در رتبه بندی بیشتره

ممنونم.راسی چطوری میتونم معلم حق التدریس یا خدماتی بشم؟.

خواهش میکنم عزیزم

ببنید اگر پدر یا یکی از اعضای خونواده سهمیه جانبازی یا ایثارگری یا آزاده و... هستند نظرم اینه که حتما آزمون های استخدامی رو شرکت کنید و حتی اگر این شرایط سهمیه رو نداشتید تو آزمون های استخدامی که هر ساله برگزار میشه شرکت کنید بهتره و احتمال قبول شدنش هم راحت تره چون از کنکور آسون تر هست البته من خودم از طریق کنکور سراسری قبول شدم.

در غیر این صورت نظرم اینه که اگر آشنا داشته باشید و مهد کودک کار کنید و چند سال سابقه کار تو مهد کودک رو داشته باشید احتمال گرفتن تون هست.

و خب یه راه دیگه هم هست در مدارس غیر انتفاعی مشغول به کار بشید و سابقه تون بیشتر بشه این احتمال هم هست  که بعد ها به استخدام آموزش و پرورش در بیایید البته بین مدارس غیر انتفاعی و مهدکودک 

از مهد کودک بیشتر به استخدام آموزش و پرورش در میان 

البته در هر دو گزینه چه غیر انتفاعی و چه مهد کودک شانس باید باهاتون یار بشه که به استخدام در بیایید.

مطمئن ترین راه ورود از طریق کنکور سراسری و سپس آزمون های استخدامی هست.

یه سری دوره مجازی و حضوری ان توی اداره فعالش میکنی بعد کلاس ها رو شرکت میکنی هر چی ساعتش بره بالاتر ب نفعته

رو سر بنه به بالین، تنها مرا رها کن/ ترک من خراب شبگرد مبتلا کن/ دردیست غیر مردن، آن را دوا نباشد/ پس من چگونه گویم کاین درد را دوا کن؟...