2777
2789
عنوان

دلم گرفته

89 بازدید | 11 پست

از وقتی یادمه نگرانی مالی داشتم برای خانوادم از ۶ سالگی تا همین الان خیلی از خواسته هامو گذاشتم زیر پام از کوچیکترین چیزا تا بزرگتریناشون منظورم از کوچیک در حد یه ساندویچ ۳۰ تومنیه

نه که وضع مالیمون بد باشه فقط همیشه میخاستم مراعات کرده باشم

از وقتی مدرسه نمیرفتم عیدیا و کادو تولدامو جمع میکردم و باهاش هدیه می‌گرفتم برای اعضای خانوادم

این ماه بعد از جمع کردن پول تو جیبی های هر ماهم ۴۰۰ تومن وسیله خریدم برای خودم کفش و اینا 

امروز هم ۳۰۰ تومن خرید میکردم از یه فروشگاه اینترنتی تو دلم یجوری بود که این ماه ولخرجی کردم برا همین لغو کردم تک تک وسایلایی که با ذوق سفارش داده بودم

مثل من شدین تا حالا ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اینطوری نباش چون از زندگی لذت نمیبری چند سال دیگه هم سنت که بالاترمیره دیگه این ذوقی که الان برای خرید داری رو نداری یا اینی که الان خوشحالت میکنه اون موقع دیگه خوشحالت نمیکنه هرچیزی یه وقتی داره وقتش که بگذره بیمزه میشه چند سالته؟

یکیو میشناسم همینطوری بود همیشه سعی میکرد یا مراعات کنه یا پس انداز .پس اندازم میداد طلا.حالا بعد از چند سال شوهرش میگه طلاهاتو بفروش فلان کارو کنیم مثلا ماشین بخریم یا ... ولی اون دوست نداره و باعث اختلافشون میشه.از زندگیش لذت که نبرده هیچ حالا هم ناراحتی پیش میاد.نه که بگم ولخرجی کنید ولی حداقل ماهی یه چیز که هم لازم دارین هم دوسش داری بخر

یکیو میشناسم همینطوری بود همیشه سعی میکرد یا مراعات کنه یا پس انداز .پس اندازم میداد طلا.حالا بعد از ...

من اگه مستقل شم و سر کار برم ادم خرج کنیم حتی از پول ماهیانم خرج میکنم یا پس انداز میکنم یهو خرج میکنم ولی از پول پدر مادرم اصلا دلم نمیاد برای خوشحالیم خرج کنم حتی وقتی چیزی ضرورتم باشه و بخرم ولی کمی گرون بشه عذاب وجدان میگیرم