2777
2789
عنوان

حالم بده

85 بازدید | 8 پست

سرکیجه دارمم خیلی قفسه سینم درد پیکنه کسی درمان خونگی بلد نیست؟

fIVe🩵... جهانی که ایجاد کرده‌ایم، حاصل فرآیندی از تفکر ماست و تا زمانی که طرز تفکرمان را تغییر نداده‌ایم، جهان نیز تغییر نخواهد کرد.آلبرت انشتین (Albert Einstein)
بخواب

اول باید خوبشه درد دارم

fIVe🩵... جهانی که ایجاد کرده‌ایم، حاصل فرآیندی از تفکر ماست و تا زمانی که طرز تفکرمان را تغییر نداده‌ایم، جهان نیز تغییر نخواهد کرد.آلبرت انشتین (Albert Einstein)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید ریشه یابی بشه اگه سرما یا ضربه زده به قفسه سینت برو مسکن بخور . اگه سنت بالاست و سابقه چربی دار ...

نه ۱۹ سالمه مسکن تموم شده ضربه ندبده

سرگیجه یکی از نشانه های چربی بالاست و درد قفسه سینه نشانه سکته 

چجوری خوب کنم نمیدونید؟

نه ۱۹ سالمه مسکن تموم شده ضربه ندبده

فقط با مسکن دردت آروم میشه ، اگه فشارسنج داری برو فشارت رو بگیر .اگه فشارت بالاست آبغوره بدون نمک بخور اگه پایینه یه چیزه شیرین بخور . شاید فشارت مشکل داره

فقط با مسکن دردت آروم میشه ، اگه فشارسنج داری برو فشارت رو بگیر .اگه فشارت بالاست آبغوره بدون نمک بخ ...

ای بابا باشه مرسی ازت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز