2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناپروکسن ۵۰۰ مسکنه عضلانیه  علت درد چیه

یه هفته پیش شوهرم حالش بد شد گرفتمش نخوره زمین، کمر خودم درد گرفت از ون موقع

البته از قبل هم فیزیو تراپی میرفتم واسه دیسک کمرم ولی خوب نشدم موقتی یود دوباره برگشت دردش🥺😢

یه هفته پیش شوهرم حالش بد شد گرفتمش نخوره زمین، کمر خودم درد گرفت از ون موقع البته از قبل هم فیزیو ...

اخی بهش فشار اومده مثل من که بچمو تو استخر بلند کردم گفتم تو آب سبک میشه اشکال نداره دوباره کمرم درد گرفت 

یکم استراحت کن چربش کن خوب میشه

مرسی عزیزم، من باردارم نشدم یعنی میشه با دیسک کمر باردار شد؟ 

عزیزم من خودمم دیسک کمر دارم و هنوز مجردم ولی خب خیلیا دیدم با وجود دیسک کمر باردار شدن 

فقط تا میتونی ورزش انجام بده همین یوگا یا پیلاتس چون موقع بارداری هم ورزش کنی مطمن باش ب مشکل نمی‌خوری ایشالا 

اخی بهش فشار اومده مثل من که بچمو تو استخر بلند کردم گفتم تو آب سبک میشه اشکال نداره دوباره کمرم درد ...

یه هفته هست افتادم، چربش هم کردم، مسکن های مختلفی هم خوردم ولی بازم موقع خوابیدن تیر میکشه 🥺😢

یه هفته هست افتادم، چربش هم کردم، مسکن های مختلفی هم خوردم ولی بازم موقع خوابیدن تیر میکشه 🥺😢

دمیگه خودت میدونی رو شکم نخوابی به کمر خوابیدی زیر زانو بالش بزاری رو پهلو خوابیدی بین زانوها بالش نازک بزار پاهاتو بیشتر داخل شکم بیار گودی کمر صاف بشه 

چند تا حرکت کمر دردی هم تو گوگل سرچ کن انجام بده انشاالله که خوب میشه 

یه هفته پیش شوهرم حالش بد شد گرفتمش نخوره زمین، کمر خودم درد گرفت از ون موقع البته از قبل هم فیزیو ...

شاید خدای نکرده دیسکتون زده بیرون 

برید دکتر حتما 

ولی برای دردش که آروم بگیرین تا بعد تعطیلات ناپروکسن 500 یا کپسول سلکسیب 200 خوبه و بی ضرر 

دکتر به من دیروز همینارو داد با ژل سلکسیب 

منم هم دیسک دارم و هم سیاتیک