2777
2789
عنوان

ادرار گدر

115 بازدید | 10 پست

دوستان ادرار من دو سه روزی هست کدر شده ولی آب که میخورم شفاف میشه 

قبلا اگر کم آب بود بدنم کدر نمیشد فقط رنگش تیره میشد ولی الان هم تیره و هم کدر میشه 

نمیدونم علتش چیه

البته قرص مترونیزادول ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت ۲ تا دارم استفاده میکنم ممکنه واسه اون باشه؟؟؟

دقیقا به خاطر همین قرصه من امتحان کردم 

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واقعا همین قرص رو شما هم میخوردید؟ وای خیالم راحت شد اخه تو نت زدم تو عوارضش این رو ننوشته بود  ...

نه خیالت راحت منم همین جورشدم من یه ماه خوردم کل اون یه ماه اينجوری بودم تموم شد خوب شدم 

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

نه خیالت راحت منم همین جورشدم من یه ماه خوردم کل اون یه ماه اينجوری بودم تموم شد خوب شدم 

وای خدا رو شکر خیالم راحت شد اره خودمم احساس کردم از اون موقعی که قرص رو شروع کردم اینجوری شدم ولی چون تو نت ننوشته بود گفتم لابد اشتباه میکنم.

بازم ممنون خدا سلامتی بده بهتون🙏🙏

2790
2778
2791
2779
2792