2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده

91 بازدید | 7 پست

جمعه با نامزدم بحثم شد بعدش گفت میدونی اینا همش بخاطر اینه که بهت زیادی اهمیت میدم

از اون روز دیگه نه زنگ زده نه پیام

اصلا هم قرار نیس خودم پیام بدم

اگه چند روز بعد پیام داد چه واکنشی نشون بدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میخام جواب ندم چند روز حالش جا بیاد

همین کارو بکن الان منتظره تو منت کشی کنی اصلا کوتاه نیا خودش اول قهرکردن و فاصله رو ترجیح داده پس خودشم باید تمومش کنه تا یادبگیره عواقب کاراشو باید گردن بگیره الان کوتاه بیای بیشتر جوگیر میشه و خودشو میگیره

❤🩷کوردم و به کوردی دلیم عاشق کوردستانم💜🧡
میخام جواب ندم چند روز حالش جا بیاد

کارت اشتباهه

تو حرفاش گعته چون زیاد بهت اهمیت میده و اینا

شاید همه تماس و پیاما از اونه ک این طوری میگه

تو منتظری اون بیاد همیشه سمتت؟

درسته ک ببشتر باید اون پیگیر باشه

۱۰ بار اون دو سه بار تو 

نه این ک هیچچچچ بار 

اونم دوست داره حس کنه ک تو دوسش داری و گاهی خودت میخوای باهاش حرف بزنی ک خودت تماس میگیری 

این طوری حس کردم از توضیحاتت 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
کارت اشتباهه تو حرفاش گعته چون زیاد بهت اهمیت میده و اینا شاید همه تماس و پیاما از اونه ک این طوری ...

نه

گفت هر جمعه باید با فامیلامون بیای گردش

من اخم کردم و گفتم نه

اونم اون حرفارو زد

نه گفت هر جمعه باید با فامیلامون بیای گردش من اخم کردم و گفتم نه اونم اون حرفارو زد

این ک بخوای بری یا نری نظره شخصی هست

خب با توضیح میتونستی بگی دوست نداری بری

اخم کردی اونم لج کرده اون طوری گفته 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز