2777
2789
عنوان

تست تجربی دهم

925 بازدید | 34 پست

سلام دوستان

من سال جدید میرم پایه دهم تجربی و توی تابستون دارم فیزیک و ریاضی رو میخونم . از مهر هم قراره توی ازمون های قلمچی ثبت نام کنم . دبیر ریاضیم میگه که باید از سال دهم برای کنکور بخونی چون سال دوازدهم وقت نیست که سه پایه رو بخونی با هم .تحقیق هم که کردم میگن باید خیلی تست بزنی مشکل من اینه نمیتونم تست بزنم نه اینکه درسم ضعیف باشه پاییم خیلی قویه سال نهم معدلم ۲۰ شد ولی وقتی میخوام تست بزنم دو سه تا که میخونم و میبینم هیچی نمیفهمم و نمیتونم کاااملاا امیدمو از دست میدم و از درس دوری میکنم و روحیم میگیره 

به نظرتون چی کار کنم ؟ به نظرتون مدارس باز شن بهتر میشم یاا این اولشه واسه همین اینجور شدم؟؟؟؟؟

میتونم کمکت کنم، درخواست دوستیمو قبول کن

من به بن بست نرسیدم راهمو کج کردم،با تو مشکلی ندارم با خودم لج کردم،دنبال راه فرارم از تو نه از اینجا،میدونی فایده نداره بسه دیگه رویا،من خودم اسیر راهم تو اسیرم میشی، من نمیخوام توی سختی تو کنارم باشی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولا آموزش دوما تست... تست آموزشی قرار بر نامیدی نیست تلاش میکنی نشد میری پاسخنامه مرحله به مرحله پیش میزی ایرادات رو متوجه میشی تست بعدی 

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!

خیلی خوبه که از الان شروع میکنی، من دارم میرم یازدهم و پارسال تابستون دهم رو شروع کردم، با اینکه اونطور که فکر میکردم پیش نرفت اما نسبتا راضیم

من به بن بست نرسیدم راهمو کج کردم،با تو مشکلی ندارم با خودم لج کردم،دنبال راه فرارم از تو نه از اینجا،میدونی فایده نداره بسه دیگه رویا،من خودم اسیر راهم تو اسیرم میشی، من نمیخوام توی سختی تو کنارم باشی.

اولا قلمچی مناسبت نیست اگه انگیزتو میاره پایین گزینه ۲ برا دهمت ثبت نام کن

دوما تازه اولشی عزیزم اروم اروم تست بزن و ناامید نشو چون داری یاد میگیری انقدر باید تست بزنی و غلط بزنی تا دستت راه بیفته

نگران اصلا نباش 

اگه کلاس میری با کلاسات پیش برو کنارشم اروم اروم تست بزن سعی کن از تست ها یاد بگیری

مخالف بنظرم برو گزینه ۲

من طبق اون مطالعاتی که شده دارم حرف میزنم

من خودمم میخواستم دهم برم گزینه دو

ولی با هر مشاور و تحلیل گری که صحبت کنی متوجه میشی ماز سوالاتش کاملا استاندارد تر از بقیه ازمون های ازمایشی هست

به عنوان کسی که تمام آزمون ها رو بررسی کردم و از چندین مشاور کمک گرفتم، آزمون رو حتما حتما حتما حتما قلمچی ثبت نام کن، دلایلش هم بعداً بهت میگم ، حتما پکیج کامل آزمون هاش رو بخر و همه آزمون ها رو شرکت کن

بله شرکت کردم ولی فکر نکنم قبول بشم

درصدات چقدر بوده؟

آزمون تیزهوشان چی؟