2777
2789
عنوان

پارگی کیسه آب

1363 بازدید | 31 پست

سلام خانوما میشه راهنمایی کنید؟ 

من دو روز پیش سونو دادم گفته بود که مایع دورجنین ۸ سانتی متر کاهش داشته 

امروز دوباره سونو دادم که عددش شده ۱۰ سانتی متر کاهش 

حالا این خطرناکه بنظرتون؟ 

اصلا آبریزش ندارم 

تکوناشم خیلی خوبه 

دکترم وقت به ادم استرس میده نوبت زایمانمو زده ۱۱هم مرداد 

بعدشم گفت برو خونه با رضایت خودت اگه کیسه ابت پاره بشه من نمیام سزارینت کنم 

چرا نمیاد؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

چرا نمیاد؟ 

نوبتمو زده بود ۷مرداد بیمارستان خصوصی که ۱۷ تومن هزینه بیمارستان میشه خودشم ۵ تومن ازم زیرمیزی گرفته 

حالا من بهش گفتم بیمه مو درست کردم بیمارستان گفته اگه ۹هم وقت زایمانت باشه به جای ۱۷ تومن ۵ و پونصد میدی 

اونم گفت من هیچ ضمانتی در قبال اینکه تو کیسه آبت پاره بشه ندارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نوبتمو زده بود ۷مرداد بیمارستان خصوصی که ۱۷ تومن هزینه بیمارستان میشه خودشم ۵ تومن ازم زیرمیزی گرفته ...

عجب عوضیه دکتر من گفت اگه میخوای بیمتو قبول کنه بیمارستان هزینه عمل منو 5تومن میشه رو بده منم 5 تومن براش سکه خریدم بیمارستان هیچی هزینه پرداخت نکردم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم کیسه آبو جدی بگیر، من بلایی سر این کیسه آب کشیدم ، شمال بودم برای زایمان رفتم خونه مادرم اینا بعد آبریزش داشتم در حد ترشح روزانه کم کم زیلدتر شد بعد دو هفته تا جایی که شلوارم خیس میشد دکتر همش میگفت عفونته آنتی بیوتیک میداد تا زد و من لج کردم بر میگردم کیش، اومدم دو روز نشد یهو بچه من که یه سره در حال لگد زدن بود تکون نخورد شب تا صبح گریه کردم صبح سونوگرافی اورژانسی شدم گفت کل آب دور بوه هشت میل هست بچه افتاده خشگی هی بیهوش میشه بهوش میاد لگد میزنه دوباره میره، هیچی ۳۴ هفته سزارین اورژانسی شدم بچم بعد ده دقیقه فوت شد دوباره احیا قلبی کردن زنده شد هشت روز موند دستگاه چون کیسه یوراخ بود بچه عفونت خون گرفت بعد هشت روز آب نخاع گرفتن گفتن عفونت مغز شده مننژیت دوباره ده روز خوابید دادن بهم ملا بچم شد ۱۹۰۰ با ۴۰ سانت قد مردمو زنده شدم تک و تنها، الان میگم کیسه آبت سوراخه اشتباه منو نکن سریع سزارین شو چون یه عالم بلا میاد سر بچه گناه داره بچه من یکسره آنژوکت داشت تموم تنشو با سوزن سوراخ کرده بودن تو دماغ و دهنشلوله بود تو رو خدا نزار بچت اینجور شه خدا نکرده ، الان دو سال و هفت ماهشه ماشالله از همسناش باهوش تره خیلی خوب حرف میزنه کامل ، معجزه خدا بود، دکتر میگه سونو گارد نگیر اون یه چی میدونه، انشالله به سلامت بیاد بغلت

عزیزم کیسه آبو جدی بگیر، من بلایی سر این کیسه آب کشیدم ، شمال بودم برای زایمان رفتم خونه مادرم اینا ...

اولشو که خوندم تپش قلب گرفتم به اخرش که رسیدم نفس راحتی کشیدم 

چی کشیدی واقعا خدا بهت صبر بده 

من دکترم گفت چون ۳۷ هستم هر موقع درد بگیرم زایمان کنم مشکلی برا بچه پیش نمیاد