dokhtarpastili مدیر عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 15558 عنوان پرموییی | مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 47 پست خانما من بدنم خیلیی پرموعه طوری که روی شکمم موهای ضخیم داره دست وپاهامم که نگم براتون ازمایش هورمونی دادم با سونوگرافی مشکلی نداشتم بنظرتون چیکار کنم من ؟ غیر از لیزرآخه این همه مو تو بدن چه فایده ای داره خداااااااااا🤕🤕😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 اگه خدا بخواد میشه 😍😘 1402/05/04 | 23:18 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarpastili مدیر استارتر عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 15558 یه چیز بگم خوشحال شو 😐❤️😂 پر مویی نشونه باهوشیه دانشمندا جدیدا کشف کردند اونایی که موهاشون زیاده ... هوشم معمولیه😐😂 اگه خدا بخواد میشه 😍😘
dokhtarpastili مدیر استارتر عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 15558 پشمه دیگه زمستونا سردت نمیشه 😂😂😂😂😂قانع شدم😂😅😁 اگه خدا بخواد میشه 😍😘
سیبکال عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 5449 سن که بره بالا موی بدن خیلی کم میشه نه بابا منکه تا مرز ۴۰ سالگی همون بودم خخ
dokhtarpastili مدیر استارتر عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 15558 ناراحت نباش منم عین تو بودم رفتم لیزر و خلاص شدم منم مشکل هورمونی ندارم سر وقت پریود میشم&nbs ... انقد به این اروپاییا حسودیم میشه که نگو آخه چطور اونا بدنشون اصن مو نداره خدااااااا😭😭 اگه خدا بخواد میشه 😍😘
manijjj عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 872 نه بابا منکه تا مرز ۴۰ سالگی همون بودم خخ والا منم پر مو بودم البته موهای سرم خیلی کمه اما بدنم مو داشت بعد زایمانم خیلی کم شده الان پاهام تک و توکی مو داره یا دستامهم نازک شده هم کم
dokhtarpastili مدیر استارتر عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 15558 می تو عزیزم با اینکه17سالمه فقط18شدم حتما میرم منم ۲۰سالمه آخه مگه دختر انقد پرمو میشه اخههههه من چیکار کنممممم خدااااا😭😭😭😭😭 اگه خدا بخواد میشه 😍😘
سیبکال عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 5449 انقد به این اروپاییا حسودیم میشه که نگو آخه چطور اونا بدنشون اصن مو نداره خدااااااا😭😭 عیب نداره باز خداروشکر کن آفریقایی نشدیم 😂عقب مونده نشدیم مو هس فکر نکن فقط تو هستی من روی باسن هم مو داشتم فکرش رو نکن ها
pariyaaa80 عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 278 لیزر واسه ما پر موه ها هس انقدر هم پوستم سفید شده بعدش چند درجه روشن تر شده تو چند جلسه رفتی؟؟بعدا چطوری در میاد یا نه ؟و اینکه اسم دستگاهت چی بود؟
دیوونه_سابق عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4649 یه چیز بگم خوشحال شو 😐❤️😂 پر مویی نشونه باهوشیه دانشمندا جدیدا کشف کردند اونایی که موهاشون زیاده ... عه پس دوست من که مسخره میکرد منگله😂😂مرسی میخواس بفرستم براش من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
نادر_سیمین عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 1339 منم ۲۰سالمه آخه مگه دختر انقد پرمو میشه اخههههه من چیکار کنممممم خدااااا😭😭😭😭😭 هورمون مردانه شاید داری از من کلفت نیستن زیاد ولی دارم همه جا
dokhtarpastili مدیر استارتر عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 15558 عیب نداره باز خداروشکر کن آفریقایی نشدیم 😂 عقب مونده نشدیم مو هس فکر نکن فقط تو هستی من روی باسن ه ... من رو کمرم هم دارم ای کاش بشه قبل مرگم بفهمم این همه موی اضافه چه فایده ای داره اونم برای یه دختر اگه خدا بخواد میشه 😍😘
سیبکال عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 5449 تو چند جلسه رفتی؟؟ بعدا چطوری در میاد یا نه ؟ و اینکه اسم دستگاهت چی بود؟ تو ۸ جلسه بعدش هر ۲ یا ۳ماه تا یکسال میری بعد هر ۶ ماه بعد هر سال بعد هر ۲ سال بعد هر ۵ سال