2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشرالگو،مبتکران،مهروماه،ایکیو اینا کتابای خوبین سطح پایینتر هم خیلی سبز جز کتابای استاندارد بازاره

ممنونم ولی این کتاب ها کیفیت شون برای درس های مختلف متفاوتنه ، درسته ؟ مثلا طبق این دسته بندی مبتکران دو جلدی برای شیمی ، نشر الگو برای زیست، مهروماه هم برای ریاضی جامع رو خیلی توصیه می کنند ولی من نمی تونم کنکوری بزنم پاورتست خوبه؟ و ایکیو هم برای فیزیک، نظرتون چیه؟

وطن ای هستی من..
باید با مشاورت و دبیرایی که کلاس خصوصی میری پیششون مشورت کنی 

مشاور ندارم ، کلاس خصوصی هم نمیرم ، توی کلاس های آنلاین شرکت می کنم . کسی نیست بپرسم

وطن ای هستی من..
ممنونم ولی این کتاب ها کیفیت شون برای درس های مختلف متفاوتنه ، درسته ؟ مثلا طبق این دسته بندی مبتکرا ...

اره عزیزم همه کتابارو از یه انتشارات نگیر مثلا همون‌طور که خودت گفتی شیمی مبتکران خوبه یا از نشر الگو زیست و ادبیاتش خوبه،ایکیو واسه فیزیک،ریاضی هم خوبه ولی توی نت بزن یه بخشی از کتابو رایگان میاره خودت ببین خوشت میاد یا نه ،میتونی با کتاب ارتباط بگیری یا نه  من یادمه دوستم از کتاب مبتکران خوشش نمیومد برعکس خودم و بقیه دوستام اونم بخاطر اینکه یه سری مطالب طنز برای یکنواخت نبودن کتاب گذاشته بودن که دوستم اینش رو دوست نداشت

اره عزیزم همه کتابارو از یه انتشارات نگیر مثلا همون‌طور که خودت گفتی شیمی مبتکران خوبه یا از نشر الگ ...

خیلی ممنون، درسته 

فقط ببخشید من دیگه کسی که از تجربی موفق شده رو پیدا کنم دست بردار نیستم😅 

بنظرتون این برنامه برای بلند مدت چطوره؟

من دانش آموز تجربی ورودی یازدهم هستم ، نظرتون درباره تست کار کردن و خواندن پایه دهم در طول این تابستان ، و همزمان با ورود به یازدهم تست کار کردن و دیدن ویدیو های کنکوری موسسه های معتبر به طوری که اصلاً احتیاجی به وقت گذاشتن برای این پایه پس از اتمام سال تحصیلی نباشه ، و تابستان ورود به پایه دوازدهم پیش خوانی کامل دوازدهم با فیلم های کنکوری و تست کار کردن و در طول سال هم فقط نمرات معقول ( چراکه بالاخره معدل خیلی موثره) و تست کار کردن و تسلط به کتاب‌ و پس از پایان این سال تحصیلی تا کنکور جمع بندی سه پایه ، چیه ؟

وطن ای هستی من..
خیلی ممنون، درسته  فقط ببخشید من دیگه کسی که از تجربی موفق شده رو پیدا کنم دست بردار نیستم😅&n ...

خوبه عزیزم ولی به شرط اینایی که میگم

واسه همه درسات ویدیو نبین چون وقت گیره

تابستونا درسارو مرور کن نکته برداری کن که بعدا با دیدن اون نکات بتونی یه مرور مفید تو کوتاهترین زمان رو داشته باشی . یه سری درسا رو تو تابستون پیشخوانی داشته باش تا تو طول مدرسه تایمت رو بزاری برای تست زدن نه یاد گرفتنشون

و یه نکته مهم بالاتر یکم اشاره کردم ولی بازم میگم  تو الان تو تابستون دهمت رو مرور کردی اگه دیگه  مرورشون نکنی خب طبیعتاً یادت میره این اصلا خوب نیس بخاطر همون خوبه که نکته برداری کنی یعنی چی؟یعنی اینکه نیای از ده تا تست بیست صفه نکته برداری کنی فقط نکات مهم رو هایلایت کن یا داخل کتابت وارد کن نکاتو بعدا با یه دور نگا کرد تمامشون تو یه تایم کوتاه یادت میاد 

موفق باشی عزیزم

خوبه عزیزم ولی به شرط اینایی که میگم واسه همه درسات ویدیو نبین چون وقت گیره تابستونا درسارو مرور ک ...

خیلی ممنونم ، البته فقط این فیلم های آموزشی واقعاً کاربردی هستند و نکات خیلی خوبی میگن که از حیطه یادگیری فراتر رفته و نکات تستی و...خیلی چیزای دیگه ام آموزش میدن

وطن ای هستی من..