2777
2789
عنوان

ضربه به شکم

125 بازدید | 5 پست

سلام من باردارم تازه وارد سه ماه شدم امشب یه دختره بزرگم بود 13ساله اینا بود هیکلی بدو بدو اومد خودشو زد بهم که من از ضربه کشیده شدم عقب اون لحظه کمرم و شکمم درد گرفت الان بهترم. خیلی نگران بچه ام چیزی نشده باشه 

الهی 

انشالله چیزیش نشده عزیزم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا نگران نباش

من ماه شش بارداری بودم داشتم کنار خیابون راه می رفتم یه نفر اومد از ماشین پیاده بشه یهو در ماشین رو باز کرد و محکم خورد تو شکم من 

اینقدر نگران بودم تا پایان بارداری همشداشتم خودخوری می کردم که نکنه بچم چیزیش شده ولی خدا روشکر هیچ مشکلی نبود و سالم به دنیا اومد

نه اصلا نگران نباش من ماه شش بارداری بودم داشتم کنار خیابون راه می رفتم یه نفر اومد از ماشین پیاده ...

اخه من میگم سن بارداریم کمه . یه روز قبل تو نت خونده بودم خدایی نکرده  جفت کنده میشه برا اون منو استرس گرفته