2777
2789
عنوان

موی فر و چ کنم

124 بازدید | 11 پست

من موهام وقتی از حموم میام شونه میکنم حالت داره بعد تو تابستون یکم وز میکنه از گرما، ولی در واقع بالای موهام صافه پایین لوله ای اما یه چند بار بعد حموم ژل زدم اما تا وقتی نمیخوابی اوکیه فرداش باز میره تو هم و مجبوری شونه کنی باز وز میشه و حالت دار، من چی کار کنم مثل این مو فر قشنگا بشه موهام، یه بارم کراتین کردم الان برا ضررش نمیکنم.

منم مثل توام محصولم زیاد میزنم ولی باز همینه تا حدودی ، بعد به این نتیجه رسیدم وزی مو یه کوچولو اگر باشه خودش یه زیبایی طبیعیه 

همه همینن و وز داره موهاشو ن ناراحت نباش 

اما اگر نمیخوای اصلا وز باشه هر روز بعد شونه یه ماسک مو خارج حمام بزن اکی میشه 

دوفاز برا من فایده نداشت 

ماسک مو فقط

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم فره 

قبل از حمام گاهی روغن تراپی 

داخل حمام ماسک مو 

بعد از حمام کرم مو 

شونه قبل از حمام 

موهاتو انگشت پیچ کن بعد از حمام یا شونه کن بباف 

سرم مو هم برای نوک موها خوبه ک موخوره نزنن

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

منم موهام فره لوله ای از بالا تا پایین 

وقتی تازه میرم حموم شونه کنم همونجوری حالت میگیره قشنگ میشه انگار بابلیس کشیدی ولی خب بخوابم وز میشه بازم باید اب بخوره بهش تا فرش مرتب شه

منم فره  قبل از حمام گاهی روغن تراپی  داخل حمام ماسک مو  بعد از حمام کرم مو  ...

موهای من پره تو تابستون یه روز درمیون یا هر روز چه جوری دونه دونه انگشت پیچ کنم😭 قبل حموم و بعدش سرم و کرم و روغن میزنم ولی مثل اون فر قشنگا نمیشه🥲 شیطونه میگه باز برم کراتین

ببین بعد حموم اصلا نباید موی فر رو شونه کرد قبل حموم شونه کن داخل حموم هم نرم کننده بزن و بعدش هم ...

بعد وقتی میشوری مگه باز گره نمیخوره توهم؟ وقتی شامپو میزنی

منم موهام فره لوله ای از بالا تا پایین  وقتی تازه میرم حموم شونه کنم همونجوری حالت میگیره قشنگ ...

اره دقیقا بعد بازم باید کلی آب اسپری کنی خیس باشی همیشه😅

موهای من پره تو تابستون یه روز درمیون یا هر روز چه جوری دونه دونه انگشت پیچ کنم😭 قبل حموم و بعدش سر ...

خب بعد حمام شونه کن بباف 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★