2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دوست داری باهاش کدورتی نداشته باشی وقتی دیدیش سلام گرمی بکن و بگو سری پیش شما هم بودی ندیدمت 

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال

چون علم غیب نداره پس بش توضیح بده : ندیدمت سوتفاهم نشه عزیزم

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

ی چی بگم پشماتون بریزه

من جاریمو از شب عروسی ندیدم تا حالا 

الان دارم بچه مو میخوابونم 🤐🤐

حسادتش هم بخاطر جهاز شیکه ولی اون هیچیییی نیاورد🙄

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
اگه دوست داری باهاش کدورتی نداشته باشی وقتی دیدیش سلام گرمی بکن و بگو سری پیش شما هم بودی ندیدمت&nbs ...

وسط مجلس بلند شد رفت به خانوادم به احترامی شد 

دیگ ابدا باهاش ارتباط نمیگیرم 

ی چی بگم پشماتون بریزه من جاریمو از شب عروسی ندیدم تا حالا  الان دارم بچه مو میخوابونم 🤐🤐 ...

خب شما برید پیششون که متوجه بشه اهل پز نیستی

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
میتونید بشینه تا بهش بگم  بی احترامی کرد و رفت و فرصت نشد اصلا و بعدشم رفت تو حس  خداروش ...

انقد ب خودت نگیر همه چیو.ما رفتیم ی مجلسی جاریم اصلا تحویلم نگرف ب زور جواب سلامو احوالپرسیمو میداد  و پیش همه خیلی بد شد و من ناراحت شدم فردا بهش زنگ‌زدم گفتم چیزی شده بود؟گف ن عزیزم کلی حرف زدیم و دوباره صمیمی شدیم.حالا اون ی اشتباهی کرد تو دیگ کش نده گلم.دنیا دو روزه اصلا ارزش نداره.

میتونید بشینه تا بهش بگم  بی احترامی کرد و رفت و فرصت نشد اصلا و بعدشم رفت تو حس  خداروش ...

خب خودتم داری مثل اون رفتار میکنی یجورایی

سوتفاهم با صحبت حل میشه فقط