2777
2789
عنوان

❤️بچه های تجربی بیایید ❤️

182 بازدید | 15 پست

سلام دوستان، من ورودی دهمم 

تحقیق کردم درباره ی اینکه از چه منابعی استفاده کنم به این نتایج رسیدم ، 

شیمی : مبتکران بهمن بازرگانی یا خیلی سبز 

زیست :خیلی سبز ، الگو 

فیزیک : نمیدونم چی بخرم سطحم ضعیفه 

ریاضی : مهر و ماه ، آیکیو گاج 

به نظرتون این منابع خوبه ؟ در کنارش ازمون قلمچی هم میدم . اگر مشاور خوب میشناسید معرفی کنید لطفا ❤️

دیگه به نظرتون چی کار کنم ؟ 🤔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید ببینی سطح خودت چجوریه 

شیمی تا وقتی کاملا مسلط نشدی مبتکران نگیر اگه سطحت پایینه خیلی سبز عالیه و تقریبا همه اول با خیلی سبز شروع میکنن 

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌

زیست باید ایکیو هم باشه 

فیزیک خیلی سبز و گاج 

ریاضی هرکول/ مهر و ماه ضعیفه 

لایک نکنید لطفااااااا، تگ نکنید لطفاااااا، درخواست الکی هم ج نمی‌دم ...  ،زندونه تنُ رها کن ای پرنده پر بگیر🕊️ کاربری دست یک روح در دو بدن 🤣دونفر....، برای خودت بجنگ چون تو ارزشش رو داری!و تمام زندگیت رو فقط عاشقانه خودت رو بپرست ؛

زیست الگو نگیر

با جامع خیلی سبز شروع کن بعد برو سراغ آیکیو 

فیزیک اگه خیلی ضعیف و داغونی و کلاس نمیری آموزش شگفت انگیز خیلی سبز بخون

اگه سطح متوسط داری چهار جلدی خیلی سبز خوبه

واسه ریاضی هم جامع خیلی سبز خیلی بهتر از مهر و ماهه

اسمم شرایط زندگیم رو نشون میده. دختر 22 ساله ای با یه کوه غم و درد. چسناله نیست زندگیم همینه تو این سن و سال یه بار کافه نرفتم یه بار اجازه نداشتم با دوستام برم بیرون یه بار اجازه نداشتم تنهایی تا چند قدمی خونمون برم.تو این سن کتک میخورم حق حرف زدن ندارم حق داشتن گوشی مستقل ندارم.بابای خوبم سالهاست تبدیل به هیولا شده.کاش خودکشی گناه نبود کاش مامانم از مرگ من ناراحت نمیشد.4 سال پشت کنکور موندم هیچی نشدم.بین این همه اتفاق بد خدا یه آدم خوب رو سر راهم قرار داده یه دلخوشی خیلی کوچولو دارم ولی میدونم بابام ازم میگیرتش. میدونم نمیذاره باهاش ازدواج کنم ولی دوسش دارم.میشه برای حال دلم صلوات بفرستی؟ :)

شیمی مبتکران

زیست خیلی سبز

ریاضی مهر و ماه

فیزیک خیلی سبز

فقط اینارو بگیر منبع دوم و نگیر همینا هزینش خیلی زیاده

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤