samosh مدیر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 275 عنوان 😭کمک | مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 18 پست بچه ها داشتم شام میزاشتم که دیدم اشغال زیاد گفتم بندازمش سطل اشغال وقتی انداختم دیدم یه چی عجیبی روی نایلون هس بعدش نمیدونم چیشد ترسیدم گفتم نکنه تخم سوسک باشه تو نت زدم دیدم عین چیزی ک دیدم اونه بعد سینک رو خالی کردم دیدم اووووه ۱۰ تا اینا میشه بود زود تمیز کردم دستمال کشیدم حشره کش داشتیم زدم تو سینک الانم ترس وجودم رو گرفته نکنه سوسک باشه تو خونه و ندیده باشم تازه کابینت های اشپزخونه داغونه انقدر که مورچه دوروبرش میگرده تو اشپزخونه هم یه بوی عجیبی میاد خیلی بده چیکار کنم میترسمممم😭😭😭😭😭 1402/05/04 | 20:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samosh مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 275 🤣🤣فقط نترس یادمه عمم مهمونمون بود مامانم شاغل بود نمیرسید قشنگ تمیز کنه بعد خونمون ... چه جرئت خوبیییی ولی من میترسممممم😭
j3 عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 2592 عزیز وقتی تو خونه ادم نیستین زود قضاوت نکنین من همیشه تمیز میکنم ولی زیر سینک مرطوب بوی بد میاد هر ک ... فک کردم میگی کثیف و داغون .مورچه هس.بیخیال اگه ناراحت شدی ببخشید
samosh مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 275 برو از عطاری خمیر امحا بگیر همه سوسکها میمیرن خمیرش جوریه که یوسکها میخورن خودشون میرن توی چ ... مرسی حتما باید فردا برم بخرم مرسیی
samosh مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 275 فک کردم میگی کثیف و داغون .مورچه هس.بیخیال اگه ناراحت شدی ببخشید عیب نداره