2821
2789
از کجا باید خرید؟

از فروشگاه هایی که خوراکی خارجی میفروشه

شما گفتی وسایلاش خریدی پرسیدم اردش مال همون کره و ژاپن یا ارد برنج معمولی خودمون؟

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍
😂😂😂من موادشو خریدم حالا میخوام درست کنم 

موچی کاکایو رو‌میخوای درست کنی یا موچی بستنی؟

اون آرد مخصوصش رو از کجا تهیه کردی ؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از فروشگاه هایی که خوراکی خارجی میفروشه شما گفتی وسایلاش خریدی پرسیدم اردش مال همون کره و ژاپن یا ا ...

برای منم سوالع 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

منم موچی موخوام

چشمانش اقیانوسی بود از هزاران ستاره و من گمشده ای در کهکشان بی انتهای چشمانش:)💙   پادشاه یونان گفت:ما برای شرافت میجنگیم و شما برای ثروت!  کوروش بزرگ: هرکس برای نداشته هایش میجنگد، ما برای ثروت و شما برای شرافت!!! و چه زیبا گفت کوروش:)))
از فروشگاه هایی که خوراکی خارجی میفروشه شما گفتی وسایلاش خریدی پرسیدم اردش مال همون کره و ژاپن یا ا ...

نه من با آرد برنج معمولی درست کردم ولی شایدم واسه همون خوب نشد

نه من با آرد برنج معمولی درست کردم ولی شایدم واسه همون خوب نشد

اره ارد برنج معمولی خوب نیست اون ژاپنیا خیلی کش میاد و نرم ولی معمولیا تقریبا سفت

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍

من ارد برنج معمولی میخوام درست کنم،

🎐 روزهـای سخـت روزهـای بهتـر می‌سـازنـد☺️
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز