2777
2789

من وقتی ۳ سالم بود فوت کرد و چیز خاصی یادم نمیاد، یادمه هااا، ولی زیاد نه، فقط میدونم یکجا نشین بود ، همیشه میگفت بیا پیشم،بیا بغلم کارت دارم من نمیرفتم,,, حتی منو نگاه هم میکرد وقتی میدید نگاهش میکنم طوری رفتار میکرد که انگار منو ندیده🤣 ولی مطمئنم اگه یکجا نشین نبود حتما میومد سراغم 🫠

خیلی دوست دارم دوباره ببینمش ولی .....

منو میبرد مهد چون مامانم شاغل بود میومد دنبالم تو راه برام ساندویچ میخرید خودشم میخورد میگفت ب خانمنجون نگو میرفتیم خونه هم ناهار خانم جونمو میخورد🥺

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندارم ک ☹️ 

بابای بابام وقتی ک پدرم۱۳ سالش بوده فوت کرده 

بابای مامانمم وقتی مامانم تازه سه سال عروسی کرده بود فوت شده 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

ما چون ازطرف پدری خییییلی پرجمعیت بودیم 🤣پدربزرگ هیچگاه از دیدن ما لذت نمی‌برد در حد سالی یکبار می‌رفتیم اونام اگر شهر کار داشتن میومدن خونه ما ولی مهر چندانی نداشتم بهشون اما پدر بزرگ مادری مهربون تر بودن ولی اونم زیاد وابستشون نبودم از تو عمه هامم فقط یکی رو قلبا دوست دارم 

ما چون ازطرف پدری خییییلی پرجمعیت بودیم 🤣پدربزرگ هیچگاه از دیدن ما لذت نمی‌برد در حد سالی یکبار می‌ ...

اکثرا طرف خانواده مادرین

شایدم پدری 

ولی من خودم طرف خانواده مادری ام 

حتی پدربزرگم به داییم پول داده بود گفت بود براش ی اسباب خوب بخر 

رفتش برام قطار خرید 

هنوووزززممم دارمش🫠🫠 فقط یکم ریل هاش شکسته:(

خدا رحتمش کنه 

مممنونم گلم ولی تا دلت بخواد از پدرم خاطره های خنده دار دارم یکیش اینه ی برنامه ای بود توی شبکه یک پخش میشد اسمش صبح بخیر ایران بود مجری نطام اسلامی ی روز گفت داشتم میومدم ی گدا سر کوچه بود ی گدا پاین خیابان بود ی گدا دم درمون بود ما ترکیم فارسی بلد نبودیم گفتیم چی میگه بابا گفت میگه داشته میومده یکی سر کوچه زنا میکرده یکی سر خیابان یکی دم در خونه ما ماهم همه گفتیم وای تهران چه جای بدی 🤣

اکثرا طرف خانواده مادرین شایدم پدری  ولی من خودم طرف خانواده مادری ام  حتی پدربزرگم به ...

خخخخخ آخه ما از مادری هم پرجمعیت بودیم اصن محبت ندیدم راستش 

فقط یادمه پدربزرگ مادری همیشه مهربون بود و می‌گفت تو بیا بغلم یا بوس بده یا عیدی میداد 

اما شاید حتی اسمم یادش نمیموند 

اما پدربزرگ پدری واقعا دوست نداشت همون عید هم بریم 

مممنونم گلم ولی تا دلت بخواد از پدرم خاطره های خنده دار دارم یکیش اینه ی برنامه ای بود توی شبکه یک پ ...

وایییی امان از دست این باباها🫠😂 

در قید حیات هستن.؟

خخخخخ آخه ما از مادری هم پرجمعیت بودیم اصن محبت ندیدم راستش  فقط یادمه پدربزرگ مادری همیشه مهر ...

خب ببین باید درکشون کنیم پیر ان و شاید حوصله کسیو نداشته باشن همین پدربزرگ خودم گاهی حوصله خودشم نداشت و با همه دعوا میکرد ، ما ام چیزی نمیگفتیم چون ۱۰ سال یکجا نشینی بهش فشار آورده بود 

خب ببین باید درکشون کنیم پیر ان و شاید حوصله کسیو نداشته باشن همین پدربزرگ خودم گاهی حوصله خودشم ندا ...

نه بابا ناراحت نیستم از اون بنده خدا ها ببین ما شاید از طرف پدری بالای صد نوه و نتیجه باشیم 🤣🤣🤣تازه نتیجه هامونم بچه دار شدن و اونا هم عروس پس توقعی ندارم 

من جد خودمم دیدم چون تو خانواده ما رسم زود عروس داماد میکنن 😍ولی جدم خدابیامرز خیلی باهوش بود بابابزرگ پدریم اسم من یادش می‌رفت ولی اون بنده خدا یادش بود