من وقتی ۳ سالم بود فوت کرد و چیز خاصی یادم نمیاد، یادمه هااا، ولی زیاد نه، فقط میدونم یکجا نشین بود ، همیشه میگفت بیا پیشم،بیا بغلم کارت دارم من نمیرفتم,,, حتی منو نگاه هم میکرد وقتی میدید نگاهش میکنم طوری رفتار میکرد که انگار منو ندیده🤣 ولی مطمئنم اگه یکجا نشین نبود حتما میومد سراغم 🫠
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ما چون ازطرف پدری خییییلی پرجمعیت بودیم 🤣پدربزرگ هیچگاه از دیدن ما لذت نمیبرد در حد سالی یکبار میرفتیم اونام اگر شهر کار داشتن میومدن خونه ما ولی مهر چندانی نداشتم بهشون اما پدر بزرگ مادری مهربون تر بودن ولی اونم زیاد وابستشون نبودم از تو عمه هامم فقط یکی رو قلبا دوست دارم
پدربزرگ من با توپ والیبال بازی میکردم پنجم اینا بودم میگفت قد خری خجالت بکش ... بعد بهم میگفت هاری باید تو رو داد رفت ازت راحت شد ... هر جور دلش میخواست توهین میکرد 😏😏
مممنونم گلم ولی تا دلت بخواد از پدرم خاطره های خنده دار دارم یکیش اینه ی برنامه ای بود توی شبکه یک پخش میشد اسمش صبح بخیر ایران بود مجری نطام اسلامی ی روز گفت داشتم میومدم ی گدا سر کوچه بود ی گدا پاین خیابان بود ی گدا دم درمون بود ما ترکیم فارسی بلد نبودیم گفتیم چی میگه بابا گفت میگه داشته میومده یکی سر کوچه زنا میکرده یکی سر خیابان یکی دم در خونه ما ماهم همه گفتیم وای تهران چه جای بدی 🤣
خخخخخ آخه ما از مادری هم پرجمعیت بودیم اصن محبت ندیدم راستش فقط یادمه پدربزرگ مادری همیشه مهر ...
خب ببین باید درکشون کنیم پیر ان و شاید حوصله کسیو نداشته باشن همین پدربزرگ خودم گاهی حوصله خودشم نداشت و با همه دعوا میکرد ، ما ام چیزی نمیگفتیم چون ۱۰ سال یکجا نشینی بهش فشار آورده بود
خب ببین باید درکشون کنیم پیر ان و شاید حوصله کسیو نداشته باشن همین پدربزرگ خودم گاهی حوصله خودشم ندا ...
نه بابا ناراحت نیستم از اون بنده خدا ها ببین ما شاید از طرف پدری بالای صد نوه و نتیجه باشیم 🤣🤣🤣تازه نتیجه هامونم بچه دار شدن و اونا هم عروس پس توقعی ندارم
من جد خودمم دیدم چون تو خانواده ما رسم زود عروس داماد میکنن 😍ولی جدم خدابیامرز خیلی باهوش بود بابابزرگ پدریم اسم من یادش میرفت ولی اون بنده خدا یادش بود