2777
2789
عنوان

عشق یا سن؟

178 بازدید | 23 پست

تفاوت سنی معکوس تو ازدواج مهمه ؟؟ کسی ک واقعا منو دوست داشت تافهمید ازش ۸سال بزرگترم خیلی رفتاراش سرد شد..میدونم غیرمنطقیه ولی من ک خودم خیلی سن برام مهم بودک حتما بزرگتر باشه ولی  واقعا دوستش داشتم وسنش دیگه برام مهم نیود دیگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

بستگی داره شما اولش بهش نگفتی ک ازش بزرگتری؟

اگه ی مرد یکیو دوست داشته باشه خودش میگیره درست ؟ ولی میگه فردا روز جواب بقیه رو چی بدم میگن رفته مامان بزرگ گرفته  چجوری ازدواج کرده خانوادش و ... 

پسره چند سالشع؟

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

بنظرم عقل 

عشق از بین میره شعله اش اگه از عقلت استفاده نکنی اون شعله کرمت نمیکنه اگه عقل باشه و عشق نباشه بازم نمیشه باید با مقدمه چینی بهش میگفتی اینجوری درصد موندنش بیشتر بود

من از شوهرم یک سال و نیم بزرگترم و هیچ مشکلی نداریم. ولی اطمینان دارم ۸ سال خیلی زیاده و قطعا مشکلات زیادی به وجود میاد. البته بزرگترین مشکل راجع به بچه دار شدن هست که اگر هم خانم و هم آقا اصلا علاقه ای نداشته باشن که بچه بیارن، بزرگترین مشکل خود به خود حل شده هست

بنظرم عقل  عشق از بین میره شعله اش اگه از عقلت استفاده نکنی اون شعله کرمت نمیکنه اگه عقل باشه ...

اشتباه کردم ، چون مستقیم بهم نگفت فقط توجه و احساس زیاد نشون میداد .بعد ازطریق همکارم شنید ک یه جورایی حسودیش میشد

من ک خودم ناامید شدم از ازدواجم .چون الان ۳۸ساله ام 

مطمئن باش یه آقا پسر ۳۰ ساله بسیار امیدوار هست که چند سال دیگه ازدواج کنه و بعد از اینکه چند سال از زندگی مشترکش گذشت، بچه دار بشه و قطعا نمی تونه یک خانم ۳۸ ساله رو چندین سال معطل خودش بکنه

اشتباه کردم ، چون مستقیم بهم نگفت فقط توجه و احساس زیاد نشون میداد .بعد ازطریق همکارم شنید ک یه جورا ...

باهاش یه قرار بزار همه چی رو بگو به قول معروف توپو بنداز تو زمین اون 

اخرش هم بگو ک من نمیدونستم چجوری بهت بگم وقتی هم ک تو نپرسیدی فکر کردم برات مهم نیست من علاقه ای ک بهت دارم خیلی برام قابل احترامه اما ادامه این رابطه به نظر تو بستگی داره و تمااام

یعنی باسن عشق ازبین نمیره . واقعا پس چرا ازمن گذشت

خب آدما اولویت هاشون فرق میکنن

خانواده ها اون چیزی ک طبق عرف معمول نباشه رو رد میکنن و روی نظر فرد اثر میزارن

یا مثلا کسی چند تا مورد تو طرفش میبینه ک مقبولش نیست و چشم پوشی میکنه یه مورد دیگه اضافه بشه ول میکنه

یا شاید اصن از ابتدا نیت ازدواج نداشته و این میشه بهانه

گاهی هم طرف فک میکنه عمدا سن گفته نشده تا گول زده بشه و حس بد بگیره

و هزارتا دلیل پنهان دیگه

نگران نباش بهترین ها برات پیش میاد

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜