2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 32 پست

عزیزم مهم خودتی شما میخواید بچه رو بزرگ کنید وباید توانیش رو داشته باشی نباید تواین مورد ب حرف بقیه گوش بدی مهم خودت و همسرت هستید این یه امرشخصی،اما باتوجه ب اینکه میگی دیر بچه دارشدم بنظرم ریسک فاصله طولانی بندازی مابین بچهات با یک دکترمشورت بکن بهتر دراین مورد راهنمایت میکنه ک ریسکه یان

چرا بخندیم عزیزم 

هر موقع احساس کردی آمادگیشو داری اقدام کن 

شما باید از لحاظ جسمی و روحی آماده باشی 

من وقتی دخترم ۶ سالش شد دیدم دلم میخواد مادر بشم دوباره 

دخترمم کاملا مشتاق بود 

تا قبلش دخترمم دوست نداشت و میگفت خواهر و برادر نمیخوام

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدرش بدون همین ک دخترتو دوست دارن. برا من وقتی فهمید بچم دختره. گفت مگه زن و دختر چه گوهی هستن. با ب ...

خب چون حرف و نظرش برام مهمه بفکر دومی افتادم بخدا با وجود دیسک کمری که داره از وقتی فهمیده دخترم عاشق کشمش و برگ زردآلو و میوه وسبزیجاته بشدت سرگرم باغداری و کشاورزی شده و فقط میوه و کشمش و برگ زردآلو با بهترین کیفیت براش میفرسته دیشب زنگ زد گفت حتما بیاریدش ببینمش ما یکماه پیش اونجا بودیم میگه حتما مرخصی بگیرید دوباره بیاریدش  

چون پدرشوهرت دخترتو خیلی دوست داره و رفتارش با شما خوبه میخوای بچه دوم بیاری؟ بیخیال

والا میترسم دیگه باردار نشم و بچم هم عشق بازی و همبازی هستش ما هم اینجا هیچکیو نداریم نمیدونم چند وقته بفکرش افتادم😍😍😍

خب چون حرف و نظرش برام مهمه بفکر دومی افتادم بخدا با وجود دیسک کمری که داره از وقتی فهمیده دخترم عاش ...

کاش پدر مادرا اینجور باشن تا گفت لیاقت احترام و بزرگی دارن. نه بابت خوردنی ها فقط همین ک دلتگ میشه به زبون میاره. مال شوهر من الان نزدیک دوماه بچمو ندیدن دریغ از یه دیدنی.. چقدر جنس آدما فرق داره. ولی از ته دلم برا بچت خوشحالم ک دوست داشتن خالص نصیبش شده. حتما رفتار پدربزرگش هم شما الگو میگیرید.. 

دیگه وقتی برای اولین بعد هشت سال شده پس بعد دوسه سالگی دخترت اقدامو‌شروع کن،چرا بذاری چهل سالگی که همش زیرنظر دکتر باشی

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

شما باید به توانایی خودتون نگاه کنید اول،حرف بقیه زیاد مهم نباشه من چهل سالم هست و یه دختر هجده ساله دارم سالها خانواده دو طرف میگفتن یه بچه کمه ولی من وهمسرم طرفدار تک فرزندی هستیم اصلا زیر بار نرفتیم شما هم با همسرت صحبت کن اگر هردو بچه دوم میخواید دوسال دیگه اقدام کنید

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

من دو بچه ابتدایی با فاصله سنی ۴ سال دارم 

بینهایت سخت بود یکی عاشق غذاهای شیرین و انواع آش  مثل کشمش پلو و .... و  اون یکی عاشق ترشی و نفرت از آش و بد غذا 🤪🤪🤪 تو تابستان دخترم کولر روشن کنیم پتو‌ میاره و پسرم برعکس جلو‌ کولر میشینه  یه بساطی داریم  برای تلویزیون و درس و کتاب و خرید و...... بستگی داره بعضی ها بارداری آسانتر دارن یا بعضی ها شرایط مالی خوب تری دارن یا بعضی ها بچه هاشون راحتر بزرگ میشن از نظر مریضی و غذا و خواب و شیر خوردن و..... 

من هلاک شدم با بچه ای که به استامینوفن هم حساسیت داره . 

الان تازه کمی راحت شدم ولی مشکلات درس و مدرسه و کلاس زبان و .... بهش اضافه شده باید با هر دو کار کنم شرایط مدرسه و تربیت بچه ها الان خیلی متفاوت هست و کلا تایم آزاد با همسرم خیلی خیلی خیلی کم داریم  😕 شما شرایط خودت رو بسنج . من موافق تک فرزندی هستم با توجه با جامعه مگر اینکه شرایط مالی خوب و همسری همراه و هم فکر داشته باشی فاصله ۴ تا ۶ سال مناسبه

من دو بچه ابتدایی با فاصله سنی ۴ سال دارم  بینهایت سخت بود یکی عاشق غذاهای شیرین و انواع آش &n ...

شما خیلی سخت گرفتی 

منم دوتا فرزند دارم یه دختر یه پسر 

با هم متفاوت هستن ولی اونجوری نیست ک نشه باهاش کنار اومد 

خیلیا سه و چهارو پنج فرزند دارن ولی انقققدر اذیت نمیشن یا اذیتم بشن در کنار شیرینیهاش تحمل میکنن

اللّهم عجّل لولیک الفرج
شما خیلی سخت گرفتی  منم دوتا فرزند دارم یه دختر یه پسر  با هم متفاوت هستن ولی اونجوری نی ...

خدا براتون حفظشون کنه عزیزم . 

من گفتم شرایط هر کسی فرق داره یکی بچه اش راحتر بزرگ میشه یا خودش کمتر سخت میگیره 

من خودم هر دو تا بچه ام مخصوصا کوچیکه حساسیت دارویی و غذایی داره وقتی مریض بشه شاید تا سه چهار بار متخصص ببرم وقتی تبشم بالا باشه نمیتونم استامینوفن بدم حتی یا یه آنتی بیوتیک برای سرماخوردگی  تمام بدنش میاد بالا پس خیلی رعایت میکنیم که اصلا مریض نشه . پس شرایط ها فرق می‌کنه . بچه ها شیرینی زندگی ما هستن  ولی الان من دوست دارم وقتی هم برای ادامه تحصیل  یا اوقات فراغتی با همسرم داشته باشم یا یه سفر به دل طبیعت بدون استرس نه اینکه تمام جوانیم شده باشه کار بیرون  و خونه داری و بدو بدو کردن بعدشم درس و کتاب بچه ها و نظافت و آشپزی . 

من علاقه مندی هام متفاوته ممکنه دیگری فرق داشته باشه . 

شاید  چون خیلی سخت گذشت برام . 

د ر کنار عزیزانتون شاد و سلامت باشید 🌹