2821
2789

دایی من طلا فروشی داره بابام ازش شمش طلا خرید 

هر ماه به جای اینکه سود طلا رو به بابام‌بده به وزن طلا ها اضافه می کنه و دوباره طلا می خره 

اکثر طلا فروش ها اینطور کاسبی می کنن با طلای بقیه

ولی درست نمی دونم چطوری

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
دایی من طلا فروشی داره بابام ازش شمش طلا خرید  هر ماه به جای اینکه سود طلا رو به بابام‌بده به ...

آره یکی بهم پیشنهاد داد خونه ای که داری بفروش اینکارو کن زیاد سر درنیاوردم آخه یه خونه تو مجردی خریدم کسی ازش خبر نداره اجاره دادم همش استهلاک و هزینه و ضرره هرسالم وسایلاشو باز میکنن میدزدن 

اونوقت سوالم اینه چه سودی واسه اون طلا فروش داره اگه میدونی جوابمو بده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره یکی بهم پیشنهاد داد خونه ای که داری بفروش اینکارو کن زیاد سر درنیاوردم آخه یه خونه تو مجردی خرید ...

سود برای طلا فروش ها خیلی خیلی زیاده اینکه طلا رو بزاری تو گاوصندوق اونا و طلا فروش روش کاسبی کنه بیشتر طلا فروش سود می کنه تا خود شما 

و خونه بهتره تا سرمایه ات رو بزاری توی طلا 

بابای من نزدیک ۳ میلیارد طلا گرفت داد به دایی ام ۲ میلیارد ضرر کرد 

طلا امکان داره خیلی سود کنید خیلی ضرر

دایی من با طلا های بابام ۷ میلیارد سود کرد ولی بابای من ضرر

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
سود برای طلا فروش ها خیلی خیلی زیاده اینکه طلا رو بزاری تو گاوصندوق اونا و طلا فروش روش کاسبی کنه بی ...

طلا فروش با شمش ما که تو دستشه چجوری کار میکنه میتونی بهم توضیح بدی بازش کنی نمیفهمم

سود برای طلا فروش ها خیلی خیلی زیاده اینکه طلا رو بزاری تو گاوصندوق اونا و طلا فروش روش کاسبی کنه بی ...

یعنی شمش گرونتر میشه شمش مارو خرید و فروش میکنه و یه قسمت از سود رو خودش برمیداره و سهم سود ما رو هم بصورت طلا بهمون اضافه میکنه؟

طلا فروش با شمش ما که تو دستشه چجوری کار میکنه میتونی بهم توضیح بدی بازش کنی نمیفهمم

ببینید من پست اول هم گفتم خیلی نمی دونم 

و دایی من درمورد اینکه چطور کاسبی می کنه چیزی نگفته تا الان بیشترشون نمی گن آخه تقریبا به ضررشون هست

یعنی شمش گرونتر میشه شمش مارو خرید و فروش میکنه و یه قسمت از سود رو خودش برمیداره و سهم سود ما رو هم ...

فکر می کنم بیشتر همین طور هست ولی بازم درست نمی دونم باید بپرسم از دایی ام

ولی خیلی شما سود نمی کنید بابتش بستگی داره چقدر هم طلا بزارید پیششون ولی سود طلا فروش بیشتره 

الان ما تقریبا ۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون فعلا طلا پیش دایی ام داریم دایی من ماهانه ۵۰ میلیون بابتشون میده ولی سود خودش بیشتره 

ولی خیلی شما سود نمی کنید بابتش بستگی داره چقدر هم طلا بزارید پیششون ولی سود طلا فروش بیشتره  ...

بازم دستت درد نکنه یکم روشن شدم حتما چون سود کمتری نسبت به خودشون بهتون میدن پدرتون گفتن که ضرر کردن 

خیلی لطف کردی بهم 🌹🌹🌹🌹🌹

بازم دستت درد نکنه یکم روشن شدم حتما چون سود کمتری نسبت به خودشون بهتون میدن پدرتون گفتن که ضرر کردن ...

بله خواهش می کنم ❤

مشکل بالا و پایین شدن قیمت طلا هم هست که باعث میشه ضرر کنید

بازم دستت درد نکنه یکم روشن شدم حتما چون سود کمتری نسبت به خودشون بهتون میدن پدرتون گفتن که ضرر کردن ...

ولی خونه ای که دارید رو نفروشید بدین طلا بگیرین

اگر خواستین بفروشین زمین باهاش بخرید 

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز