2777
2789

من وقتی ۳ سالم بود فوت کرد و چیز خاصی یادم نمیاد، یادمه هااا، ولی زیاد نه، فقط میدونم یکجا نشین بود ، همیشه میگفت بیا پیشم،بیا بغلم کارت دارم من نمیرفتم🤣 ولی مطمئنم اگه یکجا نشین نبود حتما میومد سراغم 🫠

خیلی دوست دارم دوباره ببینمش ولی .....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو دوران راهنمایی و دبیرستان مدرسه میبردو میاورد روزا ک امتحان داشتم برای گل میچید از پارک

خدابیامرزه پدربزرگتونو 

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!

پدر پدری و ک ندیدم پدر مامانم هر وقت میخواست نماز بخونه ما همه یعنی دخترخاله و دایی پسرخاله و دایی دورش میشستیم ب اشتباه خوندن و کش دادن نمازش میخندیدیم اونم با قاطی میکرد یا می‌خندید همشم بهمون میگفت زقنبوت 😂😂خدا رحمتش کنه جاش تو بهشت باشع

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

یه ارث تپل برامون گذاشته که هیچیش قرار نیست بهم برسه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

آقاجون پدری در نوزادی من فوت کردن

اقاجون مادری اما ماه بودن

همینو بگم با عصا با ما قایم موشک و لی لی بازی میکردن

خونه شون درخت داشت من فکر میکردم باغه و همه میوه ها رو داره چون برامون میچیدن 

بزرگ که شدم فهمیدم میوه ها رو با نخ میبستن به شاخه ها که من فکر کنم خودم چیدم 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

خوش به حالت 

به ما میگه بیا ماشین بشور

ماساژ بده 

کارت به کارت کن 

پیامک هاشو بخونیم 

آهنگ براش بفرستیم . . بسته اینترنت بخریم . . 

خلاصه پیرمون کرده خودش جوون مونده  

میگه من الان ۳۰ سالمه 🤣

خوش به حالت  به ما میگه بیا ماشین بشور ماساژ بده  کارت به کارت کن  پیامک هاشو ...

واقعا؟؟ من که هیچ کدوم رو ندیدیدم حتی یه سر سوزن هم یادگاری ازشون نداریم

آقا هستم
خوش به حالت  به ما میگه بیا ماشین بشور ماساژ بده  کارت به کارت کن  پیامک هاشو ...

اگه الانم زنده بود ازمون کار میکشید 

چه بابابزرگ خوبی دارین 

ایشالا همیشه سر زنده باشن