سلام.خانمها فکر کردم بابت تمام زحماتی که دختر گرانبها کشیدن و وقت و زمانشان رو گذاشتن برای کمک به خانمهایی مثل ما.لازم که ازشون دفاع کنم و اینکه میبینم بعضی ها فقط به علت کمبودهای درونی به ایشون ایراد میگیرن واقعا ناراحت میشم
کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130 "بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمیدیم که بفهمیم؛ گوش میدیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته... مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ایشون خانم باسواد و مهربونی هستن بنظرم ازونجایی ک اگاهه نیازی به دفاع کسی نداره و اونقد قوی هست که ب هر حرفی بهم نریزه
خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
یه خانمی هستن که تجربیات زندگیشون رو در اختیار دیگران قرار دادن .ازشون تشکر میکنم چون تجربیاتشون به من کمک کرده و حرفاشون تو موقعیتهایی تو ذهنم هست.هر زمان که کم میارم خوندن مطالبشون بهم امید و انگیزه میده.ازتون ممنونم دختر گرانبها🌹🌹🌹🌹