2777
2789
عنوان

دختر گرانبها

1225 بازدید | 32 پست

سلام.خانمها فکر کردم بابت تمام زحماتی که دختر گرانبها کشیدن و وقت و زمانشان رو گذاشتن برای کمک به خانمهایی مثل ما.لازم که ازشون دفاع کنم و اینکه میبینم بعضی ها فقط به علت کمبودهای درونی  به ایشون ایراد میگیرن واقعا ناراحت میشم 

کی بهش چی گفته 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشون خانم باسواد و مهربونی هستن بنظرم ازونجایی ک اگاهه نیازی به دفاع کسی نداره و اونقد قوی هست که ب هر حرفی بهم نریزه

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

خيلى كاربرمحترميه ونظراتشونم خوب وبجاهست

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

ماجرا چیه؟ کاش وقتی راجع به یه موضوعی تاپیک می‌زنین یه خلاصه ای بگین 

ما که ۲۴،ساعته توی نی نی سایت نیستیم. علم غیبم نداریم

تورو آرزو نکردم، این یعنی نهایت درد/ خیلی چیزا هست توو دنیا، که نمیشه آرزو کرد...

دفاع؟! 

اگر هرکاربری کمک میکنه استفاده میکنم و دمش گرم

اگر هر کاربری bلول تعلیق میشه

در هر دو صورت درکی از دفاع یا تشکیل تیم برای دفاع ندارم چه برای شخص گروه اول چه دوم

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

یه خانمی هستن که تجربیات زندگیشون رو در اختیار دیگران قرار دادن .ازشون تشکر میکنم چون تجربیاتشون به من کمک کرده و حرفاشون تو موقعیتهایی تو ذهنم هست.هر زمان که کم میارم خوندن مطالبشون بهم امید و انگیزه میده.ازتون ممنونم دختر گرانبها🌹🌹🌹🌹

ایشون خانم باسواد و مهربونی هستن بنظرم ازونجایی ک اگاهه نیازی به دفاع کسی نداره و اونقد قوی هست که ب ...

ممنون از حسن ظن تون ❤

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اون بنده خدا که بی طرف حرف میزنه و کاملا مودبانه بیشتر حرفاشم در باب همسرداری و حفظ کانون خانوادس. ...

🙏❤

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

یه خانمی هستن که تجربیات زندگیشون رو در اختیار دیگران قرار دادن .ازشون تشکر میکنم چون تجربیاتشون به ...

سلام عزیزم 

خوشحال شدم مطالبم کارآمد بوده براتون 😍

انشاله بهترین ورژن خودتون میشین 🙏🙏🙏

ممنون از اینکه حس خوب تون را باهام به اشتراک گذاشتین .خوشحال شدم ❤🙏