2777
2789
عنوان

خودارضایی کودک

4138 بازدید | 129 پست
یه شب پدرش دراز کشیده بود اومد نشست سرپای باباش

یکم خودشو فشار داد بعد تکرار کرد مامتوجه شدیم سرشو گرم کردیم

ولی خب دیگ از اون به بعد شد عادتش گاهی مثلا دوسه روز یادش میره باز یادش میفته

الان سه ماهه تقریبا اینجوریه

آزمایش ادرارم داده سالمه عفونت نداره ک بگم مثلا بخاطر خارش اینکارو میکنه

بعد تو حموم و اینا ک لخته اصلا با اندام جنسیش کار نداره اصلااا نه نگاه میکنه نه دست میزنه

اما تو خونه هی اینکارو تکرار میکنه دیروز توپشو گذاشته بوذ و خوذشو بهش فشار میداد ما همیشه سعی میکنیم حواسشو پرت کنیم ولی تکرار میکنه دیگه

من شنیده بوذم که بچه ها نسبت به بدنشون کنجکاو میشن و از چهازسالگی ممکنع ایین کارارو بکنن ولی دو سال اخه دیگه خیلیییی زوده

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰

ببرش ورزش انرژیش تخلیه بشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسال ؟ دختره؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

وا حالت خوبه 

بچه س داره بازی میکنه 

توپ رو که من گنده بگ هم میذارم زیرم میشینم ببینم میتونم تعادل نگه دارم امتحان کن خیلی باحاله اتفاقا

بازی هست دیگه 

روی باباش میشینه میپره بالا پایین هم بازی هست 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1